Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posljednje informacije

VIDEO Šutalo protiv AEK-a igra posljednju utakmicu za Dinamo, uskoro stižu dva pojačanja?

Ovog utorka igra se prva utakmica Dinama i AEK-a u Ligi prvaka.

Reporter Milan Stjelja za Dnevnik Nove TV javio se s Maksimira gdje je pratio posljednji trening AEK-a pred utakmicu s Dinamom u sklopu 3. pretkola Lige prvaka.

Cijelog dana na Maksimiru vlada mučna, komorna atmosfera, a to je posve očekivano s obzirom na tragične okolnosti koje su prethodile ovom susretu.

Matias Almeida, proslavljeni argentinski nogometaš i trener AEK-a odradio je konferenciju za medije na kojoj je smirivao uzavrele strasti i u potpunosti pokušao skrenuti pozornost na nogomet, odnosno na ogled ove dvije momčadi.

Jurica Jurjević VIDEO Šef za sigurnost otkrio što mu je Vida rekao: "Dugo nisu poduzete ovakve mjere osiguranja" divider

Sutrašnja utakmica na Maksimiru bit će prva službena utakmica za grčki sastav ove sezone, koji je dosad odigrao tek pet prijateljskih susreta. Četiri su puta uvjerljivo slavili, a poraženi su tek jednom, i to od zagrebačke Lokomotive na startu priprema.

Između ostalog svladali su Trabzonspor (3:1) kojeg vodi hrvatski Nenad Bjelica, a on je u kratkom razgovoru izdvojio dobre strane grčke momčadi. 

Trening AEK-a na Maksimiru FOTO Nogometaši AEK-a odradili trening na Maksimiru: Vida konkurira za utakmicu divider

Za kraj dodajmo da bi sutrašnja utakmica mogla biti posljednja utakmica Josipa Šutala u dresu Dinama, on bi trebao preseliti u Ajax za odštetu od 20 milijuna eura, dok bi trebala stići dva pojačanja iz Lokomotive, Luka Stojković i Lukas Kačavenda.

Napomene radi, to su još uvijek nepotvrđene informacije.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider