Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Velika podrška

Sprema se novi hrvatski navijački praznik u Austriji: Dinamo rasprodao ulaznice za Salzburg u sat vremena

Dinamo je javio kako je rasprodao svih 1500 ulaznica za Salzburg koje su mu stavljene na raspolaganje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije reprezentativne pauze nogometaši Dinama vraćaju se obavezama u domaćem prvenstvu i Ligi prvaka, a čini se kako će na svom sljedećem ispitu u Europi imati gromoglasnu podršku navijača.

Naime, ulaznica za gostovanje u Salzburgu više nema. Preciznije, rasprodane su one za gostujući sektor za utakmicu 3. kola LP-a, 5. listopada (18:45) Dinama i domaćeg Salzburga.

Ante Čačić Tko je ovaj? Pogledajte kako izgleda Ante Čačić u novoj FIFA-i 23 divider

Hrvatski prvak dobio je 1500 ulaznica na raspolaganje, prodavale su se po 264 kune, a iz Maksimira su javili kako ih više nema na prodaju:

"U srijedu od 11 sati započeo je prvokup ulaznica za vlasnike godišnjih ulaznica za sezonu 2022/23. U nešto više od sat vremena rasprodano je svih 1500 ulaznica koje je klub dobio na raspolaganje te je prodaja završena", objavili su.

Hajduk VIDEO Dinamo i Hajduk priredili pravi nogometni spektakl za stanovnike malih mjesta divider

Modri bi mogli imati puno veću podršku jer se očekuje kako bi Hrvati iz dijaspore također mogli kupiti još poneku ulaznicu, slično kao proteklu nedjelju u Beču na utakmici hrvatske reprezentacije.

Plave očekuju dvije uzastopne utakmice protiv austrijskog prvaka, koje će vjerujemo biti odlučujuće za mogući plasman u drugi krug, bilo Lige prvaka ili Europske lige. U dosadašnje dvije utakmice Dinamo je osvojio tri boda i trenutačno je drugi u skupini. Vodeći je Milan s bodom više, treći Salzburg koji ima dva boda, a zadnja je Chelsea s bodom.

Tablica skupine E Lige prvaka:

Standings provided by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider