Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve manje vremena

Dinamo poslao zahtjev za Livakovića: Čeka se odgovor iz Turske?

Dinamo bi rado imao Dominika Livakovića na raspolaganju za važnu utakmicu.

Dominik Livaković (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Dominik Livaković je na pragu odlaska iz Dinama. Sve je dogovoreno, a samo je pitanje dana kada će odletjeti u Tursku, odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor s Fenerbahceom.

Nakon ispadanja od AEK-a iz Lige prvaka, postojale su naznake da je to posljednja Livakovićeva utakmica u dresu Dinama. Danas je trebao odletjeti u Tursku i odraditi sve formalnosti, no procurila je nova informacija.

Yagiz Sabuncuoglu, turski insajder za transfere, je objavio da su Modri poslali zahtjev u Tursku da se Livakovićev let odgodi za 48 sati, odnosno za dan poslije utakmice Dinama i Sparte Prag u play-offu Europske lige.

Mihael Žaper Uskoro prometno na Opus Areni: Rješava se pitanje Žapera, moguć povratak ljubimca osječke publike!? divider

To je važan europski ogled za Dinamo, a imati Livakovića na raspolaganju zasigurno bi povećalo njihove šanse za pozitivan rezultat pred uzvrat u Češkoj i plasman u grupnu fazu europskog natjecanja.

No tu se nešto pita i turski klub, koji je blizu zaključenja transfera Altaya Bayandira u Manchester United. Uspiju li sve danas završiti, do ponoći moraju poslati listu igrača za utakmicu u play-offu Konferencijske lige protiv Twentea.

U tom slučaju teško će pristati na zahtjev iz Maksimirske 128, treba im vratar, ali i vremena da riješe sve formalnosti oko Livakovića. No kao u svakom transferu, pričekajmo službenu potvrdu...

Modri bi za Livakovića trebali dobiti odštetu u visini od 9 milijuna eura, plus milijun bonusa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider