Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teška situacija

VIDEO Armada stigla na trening Rijeke uoči važnog dvoboja i poslala snažnu poruku

Rijeka je u ekspresnom roku morala pronaći trenersko rješenja za europsku utakmicu protiv Lillea. Riječane će prekosutra voditi tandem koji već stoluje na Rujevici.

Katarina Jusić Mezga ispred Rujevice (Foto: Dnevnik Nove TV)

Razgovarali smo i danas s građanima Rijeke. Još uvijek vlada nevjerica, a ovdje bi na Rujevici, na terenu Rijeke trebao početi posljednji trening uoči odlaska u Francusku.

Okupilo se ondje jako puno pripadnika Armade i sve to kako bi poslali poruku da iako su bez trenera ostali na nesvakidašnji način, da nešto bez čega nisu i neće ostati je bezuvjetna podrška navijača Armade.

Došli su ondje dati podršku i to pokazati riječju, transparentima i djelom. Čekaju se izlazak igrača na travnjak koji će ondje izaći svaku sekundu. Armada tvrdi da su bitni igrači i Rijeka. Ništa drugo za njih nije važno, a to su došli i pokazati na Rujevicu.

Armada Armada sprema novu akciju: Evo što su poručili svim navijačima Rijeke divider

Oni su vijerna vojska koja svoj klub nije napustila ni kada je bilo najteže. Sve su to zajedno s igračima prebrodili te stvorili jaču i moćniju neveru s Kvarnera. Vjeruju da će tako biti i ovaj put.

Na Rujevici se skupilo svih generacija navijača Armade. Na krilima nevere s Kvarnera žele ih poslati put Francuske, uoči jedne važne utakmice, a navijači se nadaju i važne europske pobjede u ovim nesvakidanjim vremenima za Rijeku.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider