Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transferna afera

Dinamo neugodno iznenađen, slučaj Brekalo ide dalje: U Maksimiru najavljuju tužbe!?

Dinamo se oglasio novim priopćenjem povodom kontroverze koja je nastala oko neuspjela Brekalova transfera u maksimirski klub i javno objavljene komunikacije između Dinama i Fiorentine.

Josip Brekalo (Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX)

Slučaj Brekalo ide dalje. Nakon što je Dinamo objavio službeno priopćenje povodom kontroverze oko neuspjela transfera Josipa Brekala, koji je u međuvremenu prešao u Hajduk, te javnog odgovora igračeva menadžera Andyja Bare i pojave u medijima elektronske korespondencije između Dinama i Fiorentine, maksimirski klub ponovno se oglasio novim priopćenjem.

Glavna loža u Maksimiru Panika u Maksimiru, "otkriven" bitan detalj: Teške svađe u Dinamu, dvorske borbe dosežu vrhunac divider

Dinamo je na službenom portalu objavio priopćenje koje objavljujemo u cijelosti:

"Nastavno na nezakonitu objavu dijela povjerljive službene komunikacije klubova, GNK Dinamo neugodno je iznenađen grubim kršenjem poslovne prakse i neovlaštenom objavom dijela komunikacije između AFC Fiorentine i GNK Dinama. Želimo naglasiti da objavljeni e-mail ne prikazuje situaciju u cijelosti, već je iskorišten za prikazivanje situacije izvan konteksta. Klub i dalje u potpunosti ostaje pri svom priopćenju da s igračem nije uspio usuglasiti uvjete za njegov dolazak u Dinamo.

Sukladno komunikaciji između AFC Fiorentina i GNK Dinamo, klub više neće javno komentirati navedeni slučaj i zadržava pravo na poduzimanje svih raspoloživih pravnih radnji za zaštitu oba kluba protiv osobe koje je neovlašteno i protupravno objavila dio poslovne komunikacije", stoji u priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider