Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ekskluzivno

VIDEO Dinamo tvrdi da su se Brekalo i Bara povukli iz transfera, ali imamo e-mailove koji dokazuju suprotno

Iako Dinamo tvrdi da su ga Andy Bara i Josip Brekalo izigrali, Dnevnik Nove TV u posjedu je e-mailova iz kojih je jasno da su plavi imali sve dogovoreno, samo su trebali udariti pečat, ali su se povukli iz posla.

Transfer-trakavica Josipa Brekala konačnim odlaskom na posudbu u Hajduk, činilo se, dobila je sretan epilog.

Međutim Dinamo, koji je također bio u pregovorima za njegovo dovođenje prije nego što je dogovoren posao sa Splićanima, odlučio je oštro osuditi ponašanje igrača i njegova agenta Andyja Bare pri realizaciji transfera.

Na upit Dnevnika Nove TV komentirali su kako su nudili Brekalu ugovor kojim bi bio najplaćeniji u klubu, ali kako su na koncu on i njegov agent odlučili odbiti ponudu "iz drugačijih motiva" i za manji iznos potpisali za velikog rivala.

Dario Melnjak, Josip Brekalo i Ivan Perišić Brekalo - Dinamov poraz na tržištu: "Sto baba, kilavo dijete, tamo se ne zna tko pije, a tko plaća" divider

"Igrač je više puta razgovarao s trenerom, iznosio svoja razmišljanja i očekivanja, tražio jamstva oko uloge na terenu ako dođe na posudbu u Dinamo.

Dinamo je igraču nudio uvjete kojim bi postao najplaćeniji igrač u klubu ali je ih je igrač odbio jer ih je smatrao nedovoljnim.

Po medijskim izvještajima igrač i agent su u Hajduku pristali na znatno niže financijske uvjete te su stoga očito postojali neki drugi motivi agenta i igrača za njihovu konačnu odluku i dolazak na posudbu u Hajduk", priopćio je Dinamo.

Dinamov komentar na Brekala i Baru u Dnevniku Nove TV:

Dnevnik Nove TV sad je došao u posjed e-mailova koje su razmijenili Fiorentina i Dinamo oko Brekalova transfera, u kojem su članovi Uprave, a iz kojih je jasno da su Modri samo trebali popuniti tehničke detalje, vratiti ga pečatiranog i završiti posao.

Josip Brekalo Brekalo se oglasio nakon potpisa za Hajduk: "Za jednog dečka iz Zagreba je to malo neobično" divider

Iz teksta se jasno može iščitati kako je Fiorentina pristala na ponudu iz plavog tabora i vratila mejl s ugovorom o posudbi u privitku.

Dinamo je e-mail dobio 23. siječnja u 18 sati, samo je trebao popuniti tehnikalije, udariti službeni pečat kluba i posao bi bio zaključen, međutim plavi na taj mejl na kraju nikad nisu odgovorili.

Josip Brekalo i Ivan Perišić Je li Brekalov transfer u Hajduk znak Dinamove financijske slabosti? "Ne 'điberiš' se za 100.000 eura" divider

Pogledajte gotovu verziju ugovora kojom bi Brekalo postao igrač Dinama, da je Dinamo vratio e-mail.

Ugovor o posudbi Brekala u Dinamo Ugovor o posudbi Brekala u Dinamo (Foto: Dnevnik Nove TV)

Ugovor o posudbi Brekala u Dinamo Ugovor o posudbi Brekala u Dinamo (Foto: Dnevnik Nove TV)

Ugovor o posudbi Brekala u Dinamo Ugovor o posudbi Brekala u Dinamo (Foto: Dnevnik Nove TV)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider