Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
srpski menadžer

"Dinamo je odbio deset milijuna eura za Livakovića, 12 za Petkovića i šest za Jakića"

Poznati srpski menadžer otkrio je što je sve Dinamo odbio za svoje najbolje igrače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dušan Petković, bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore i igrač klubova poput Mallorce i Wolfsburga dao je veliki intervju u kojem je otkrio sve o Dinamovim transferima iz bliske prošlosti.

Petković je između ostalog otkrio da je Dani Olmo prodan za 39 milijuna eura u Leipzig, a Modri su odbili milijune eura za glavne igrače poput Livakovića, Petkovića i Oršića.

gol expired Modrić dao veliki intervju za FIFA-u: Jednom izjavom oduševio svakog hrvatskog navijača divider

Posebno je zanimljiva odbijenica za Kristijana Jakića, donedavnog igrača Gorice. Engleski velikan Newcastle za njega je ponudio šest milijuna eura, ali to je lako odbijeno.

"Uzmite u obzir prodaju Danija Olma, koji je iz naše agencije. On je prodan za 39 milijuna eura u RB Leipzig. S obzirom na to kako se snašao i kako igra i odakle je došao, uslijedila je i prodaja Gvardiola za 16 milijuna eura. Činjenica da je Dinamo za dva igrača dobio 55 milijuna eura je pokazatelj svima s prostora bivše države kako se treba raditi", rekao je Petković za Novu.rs.

gol expired Još malo do najvećeg sportskog spektakla u povijesti Hrvatske: Tko će slaviti? divider

''Pogledajte vi to kakve sve ponude Dinamo može odbiti. Newcastle je ponudio pet-šest milijuna eura za Jakića. Marseille je uputio osam milijuna eura za Majera, odbijeno je. Lille je davao za Livakovića deset milijuna, Oršić sedam-osam, Petković 11-12 milijuna, sve je odbijeno. Oni su u stanju da više ispod 10 ili 15 milijuna ne možete ni doći.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider