Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Paradoks nakon poraza

Dinamo ili Bodo/Glimt? Navijači uvjereni u prolaz Modrih, ali kladionice u to baš ne vjeruju

Zanimljive su reakcije na poraz Dinama u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka izgubio s 1:0 u Norveškoj kod Bodo/Glimta. U ovom slučaju je sreća što više nema tzv. gola u gostima pa je računica više nego jasna: Modrima treba pobjeda od dva razlike za plasman u Ligu prvaka, a s jednim golom razlike nakon 90 minuta ide se u produžetke.

Norvežani ne smiju izgubiti što će za njih biti veliki izazov na Maksimiru, ali oni imaju itekako šanse za prvi plasman u Ligu prvaku u povijesti kluba.

gol expired Srušio je Dinamo, ali zna što ih čeka u Zagrebu: ''Osjećam se kao da smo mi izgubili'' divider

Zanimljive su reakcije na rezultat iz Norveške. Kao da ni sami igrači Bodo/Glimta nisu zadovoljni sa ''samo'' 1:0 protiv Dinama. S druge strane, Dinamovi igrači djeuluju samouvjereno u prolaz, kao i trener Ante Čačić.

U našoj anketi nakon utakmice glasalo je više od šest tisuća čitatelja. Više od 60 posto vas smatra kako Dinamo sigurno prolazi Norvežane u uzvratu sljedeće srijede pobjedom od najmanje dva razlike. Očito je dojam bio takav da Norvežani nisu tako jak protivnik koji bi minimalnu pobjedu uspio sačuvati.

Hoće li Dinamo proći u Ligu prvaka preko Norvežana?

Ukupno glasova:

Kladionice vjeruju u prolaz Bodo/Glimta

No na kladionicama je realnost drukčija. Bodo/Glimt je preuzeo ulogu favorita za prolaz nakon što je odigrana prva od dvije bitke. Do jučer je favorit kladionica bio Dinamo, a sada SuperSport nudi 2.10 koeficijent na prolaz Modrih.

Paradoksalno je što je za mnoge Dinamo ima sada više šanse za prolaz nego uoči prve utakmice, a doživio je poraz. Stvar je očito tog dojma koji je zasnovan na viđenom u prvoj utakmici, ali i najavama prema kojima su Norvežani na svom terenu puno bolja momčad nego u gostima.

Sljedeće srijede ćemo saznati tko je u bio u pravu. Navijačke mase pod dojmom onoga što su vidjeli na terenu ili pročitali u medijima ili pak kladionice uz manjinu koja upozorava da Bodo/Glimt nije takav ''plitak potok'' na gostovanjima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider