Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrao protiv reala i barce

Dinamo dovodi pojačanje iz Španjolske: Kapetan Malage bi napokon trebao zadovoljiti Bjelicu

Federico Ricca najnovija je želja Dinama za bolnu poziciju lijevog bočnog.

Federico Ricca protiv Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dinamo je u potrazi za pojačanjem na poziciji lijevog beka, a čini se kako su blizu realizacije velikog transfera. Novi sportski direktor Zoran Mamić u ponedjeljak bi trebao otputovati u Malagu po tamošnjeg kapetana, Urugvajca Federica Riccu.

Radi se o 24-godišnjem lijevom beku ovog španjolskog drugoligaša Malage kojeg bi Modri mogli dobiti za dva milijuna eura, pišu Sportske novosti. Vrijednost mu je procijenjena na 500 tisuća eura više, no Malaga e navodno spremna za pregovore kao i Urugvajac koji bi u Dinamu trebao dobiti i veću plaću od one koju trenutno ima u Španjolskoj (500 tisuća eura).

Novi skandal na Copi: Nitko ne zna zašto je Messi isključen, on tvrdi da zna Messi isključen na Copa Americi (Foto: AFP) Lionel Messi dobio crveni protiv Čilea (Foto: AFP) Messi isključen na Copa Americi (Foto: AFP) +2 Messi isključen na Copa Americi (Foto: AFP)

Ricca se čini kao pojačanje koje bi moglo zadovoljiti apetite Nenada Bjelice. Podsjetimo, trener Modrih iskreno je priznao kako je razočaran što je Dinamo izgubio bitku za reprezentativca BiH Eldara Ćivića koje je iznenađujuće ispred hrvatskog prvaka izabrao mađarski Ferencvaroš.

Na Maksimiru se nakon prodaje Rrahmanija u Veronu za dva milijuna eura spremaju dva velika izlazna transfera. Dominik Livaković trebao bi otići u Porto sigurno za više od pet milijuna eura (Dinamo traži osam), dok će transfer Danija Olma srušiti rekord. Očekuje se najmanje 30 milijuna eura za Katalonca koji je oduševio menadžere na U-21 Euru.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider