Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
preokret

Dinamo ostao bez pojačanja: Ljubimac Prosinečkog izabrao mnogo slabiji klub

Eldar Ćivić ipak ne dolazi u Dinamo, nego na iznenađenje svih prelazi u mađarski Ferencvaroš.

Marko Arnautović i Eldar Ćivić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Standardni lijevi bek reprezentacije Bosne i Hercegovine Eldar Ćivić ipak ne stiže na Maksimir. Kada se činilo da je Dinamo našao novog lijevog beka, igrač praške Sparte ipak se odlučio otići u Ferencvaroš.

Pomalo je to iznenađujuća vijest s obzirom na jačinu mađarskog kluba u usporedbi s hrvatskim prvakom koji ganja Ligu prvaka. Robert Prosinečki obožava ovog 23-godišnjeg igrača i u posljednje je vrijeme standardan na lijevom bočnom zbog ozljede Seada Kolašinca.

Jedan je izvor blizak igraču za Sportske novosti otkrio kako Ferencvaroš nikad nije platio toliko za jednog nogometaša. Tržišna cijena za Ćivića iznosila je oko milijun eura pa se pretpostavlja kako su Mađari najmanje toliko platili nogometaša koji je ponikao u tuzlanskoj Slobodi.

Na Maksimiru tako i dalje traže lijevog bočnog. Prije bivšeg kapetana U-21 reprezentacije Zmajeva, Modri nisu uspjeli dovesti iskusnog Moubandjea, švicarskog reprezentativca.

Kako će igrati ''novi Real'': Zidane zbog pojačanja mijenja formaciju, čuva se jedno mjesto Moguće formacije Reala (Foto: AS) Moguće formacije Reala (Foto: AS) Moguće formacije Reala (Foto: AS) +1 Moguće formacije Reala (Foto: AS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider