Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Završile pretrage

Uzbuna u Maksimiru: Dinamo demantirao spekulacije o kapetanu Arijanu Ademiju

Dinamo se oglasio sa službenim priopćenjem glede ozbiljnosti ozljede kapetana Modrih Arijana Ademija…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Dinama Arijan Ademi zbog ozljede je morao napustiti teren u sinoćnjem ogledu s Omonijom u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka.

Dugotrajno ležanje na travnjaku i bolne grimase te činjenica da je Ademiju ukazana pomoć pri izlasku s terena sugerirali su da se radi o ozbiljnoj ozljedi.

Dinamo se nakon utakmice oglasio se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

gol expired Ovakve pobjede Modrima su postale čista rutina: Pokazatelj da je Dinamo izrastao u respektabilan europski klub divider

„Na temelju velikog interesa medija i nekih neutemeljenih informacija koje su se pojavile u dijelu medija, a odnose se na nagađanje o zdravstvenom stanju kapetana Dinama Arijana Ademija, ovim putem obavještavamo javnost o tome da su završile dijagnostičke pretrage koje su pokazale manje oštećenje na mišiću desne noge. Klupska medicinska služba započela je s procesom rehabilitacije i fizikalne terapije, a ovisno o tijeku tog procesa definirat će se vrijeme povratka našeg kapetana u trenažni proces. Arijan Ademi danas se osjeća puno bolje“, stoji u priopćenju Modrih.

gol expired Dinamovci su kraljevi eurokvalifikacija: Nitko u Europi nije bolji od hrvatskog prvaka u UEFA-inim natjecanjima divider

Na istoj utakmici ozlijedio se i Luka Ivanušec, no njegovo stanje je puno bolje.

"Ivanušec je u redu, stanje s Ademijem na prvi pogled ne izgleda dobro, ali nešto više ćemo komunicirati nakon pregleda. Kvadriceps mu je bolan. Ivanušec je dobio jak udarac u prsa, ostao je bez zraka, sad je u redu. Ademi praktički kod duela nije ni uspio prepoznati je li došlo do udarca ili je mišić popustio od napora", kazao je trener Dinama Damir Krznar u prvoj izjavi nakon utakmice.

Dinamo u Nikoziju putuje s prednošću od 2:0.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider