Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zahuktali stroj

Upozorenje za Dinamo: Mogući suparnik Modrih u play-offu Lige prvaka u zastrašujućoj formi

Bodo/Glimt upisao je petu ligašku pobjedu zaredom svladavši s visokih 7:0 Odds…

Bodo/Glimt slavi pobjedu (Foto: IPA/Pixell)

Ako Dinamo izbaci Ludogorec u 3. pretkolu Lige prvaka, u play-offu čega ga momčad u velikoj je formi.

Marin Ljubičić Hrvatska dobiva napadača za budućnost: Fenomenalni Ljubičić sprašio četiri gola, hat-trick za 37 minuta! divider

Bodo/Glimt razorio je Odds 7:0 u 17. kolu norveške lige. Podsjećamo da je u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka Bodo/Glimt deklasirao Žalgiris s 5:0, a Litavci su prije toga izbacili prvaka švedske Malmoe i nije izgledalo da će biti tako lak plijen.

Bodo/Glimt u zastrašujućoj formi

No Norvežani su praktički sve riješili već u prvoj utakmici i uzvrat će najvjerojatnije biti samo formalnost. Doista je teško očekivati da prokockaju prednost od pet golova, pogotovo jer su u sjajnoj formi. To pokazuju rezultati u norveškoj ligi i visoka pobjeda nad Oddsom.

Joan Laporta i Robert Lewandowski Ukrajinci ulažu silne milijune u Barcelonu: Stiže novo pojačanje, otac mu igrao s Maradonom, a djed legenda Reala divider

Utakmica je bila riješena već u prvom poluvremenu. Bodo/Glimt je u prvih 45 poveo 4:0, a drugom dijelu dodao je još tri komada. Trostruki strijelac bio je Hugo Vetlesen, dva gola je postigao Amahl Pellegrino, a po jedan Runar Espejord i Ulrik Saltnes.

Upozorenje za Dinamo

Aktualni norveški prvak bilježi pet uzastopnih ligaških pobjeda sa zastrašujućom gol-razlikom 20:2 i trenutačno je treći na ljestvici te je smanjio prednost prvoplasiranog Moldea na pet bodova.

U zadnjih pet utakmica u svim natjecanjima upisao je pet pobjeda i postigao čak 27 golova. Posljednju utakmicu izgubio je 1:0 od Linfielda na gostovanju u 2. pretkolu Lige prvaka, no u uzvratu je razbio Sjeverne Irce s čak 8:0. 

Nakon slabijeg starta u sezonu, čini se da je Bodo/Glimt uhvatio formu i da bi u završnici norveške sezone mogao biti opasna prijetnja Moldeu u utrci za naslov prvaka, a ni Dinamu zacijelo neće biti lako s njim, naravno, ako prođe Ludogorec.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider