Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modre čeka pakao

Dinamo čeka specijalno iznenađenje: "Skoplje već gori, stigla je velika pomoć iz Albanije i s Kosova"

Dinamo večeras gostuje kod Škupija u Skoplju u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arena Todor Proeski u Skoplju spremna je za večerašnji spektakl: uzvratni okršaj u 2. pretkolu Lige prvaka između makedonskog prvaka Škupija i hrvatskog prvaka Dinama.

Makedonski mediji pišu da Zagrepčane čeka iznenađenje na stadionu koji prima oko 33 tisuće gledatelja: pripremljena je posebna koreografija, a o čemu se točno radi vidjet ćemo tek na utakmici.

"Očekuje se 20 tisuća gledatelja"

Momčad Goce Sedloskog imat će veliku podršku s tribina. Očekuje se paklena atmosfera.

„Ja sam mislio da će biti oko 15 tisuća, ali izgleda da će biti više. Možda 20 tisuća. Naime, stižu brojni navijači iz Albanije i Kosova pa će stadion biti dobrano popunjen“, s lica mjesta javio nam se naš stari poznanik Hajrush Mani, novinar Radio Skoplja i bivši glasnogovornik Škupija.

„Bit ću na stadionu, moram. Još uvijek sam službeni spiker i vodim press-konferencije“, našalio se kada smo ga upitali hoće li s tribina gledati utakmicu.

"Skoplje već gori, stigli navijači iz Albanije i s Kosova"

„Već sada je velika gužva u centru grada. Sjajna je atmosfera, navijači su raspjevani i veseli“, priča nam kolega i otkriva da su porasla očekivanja nakon iznenađujućeg remija u Zagrebu.

„Dinamo i dalje ostaje veliki favorit, to svi ističu, ali sada se više ljudi vjeruje kako je moguće čudo. Na krilima najvjernijih Škupijevih navijača sve je moguće. Šverceri će imati snažnu podršku albanskih i kosovskih navijača. U pomoć su stigli Fanaticsi iz Tirane i Plisati iz Prištine. S njima su u jako dobrim odnosima i međusobno se podupiru kada se igraju važne utakmice, a ova je možda i najvažnija u povijesti Škupija.“

Saško Pandev, bivši igrač Dinama: "Modri su favoriti, ali bit će im jako teško"

Kolega ističe da je za makedonske medije utakmicu najavio i bivši član Dinama Saško Pandev, brat Gorana Pandeva, proslavljenog makedonskog reprezentativca. U Dinamo je došao 2005. iz Belasice, no ipak se nije snašao. Pet godina godina proveo je po posudbama, a onda je 2010. prešao u azerbajdžanski Mughan.

„Dinamo je favorit, tu nema dileme, ali bit će mu jako teško. Ovaj Škupi ima snage pobijediti hrvatskog prvaka“, podcrtao je Saško Pandev, kojeg je pratio glas velikog talenta, neki tvrde čak i većeg od proslavljenog brata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider