Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
e, to je poklon

Tako se slavi nogometno božanstvo: Pogledajte što su Maradoni priredili domaćini

Diego Armando Maradona danas slavi 59. rođendan.

Diego Maradona (Screenshot)

Nedavno je svoj 79. rođendan proslavio Pele, a danas slavi 20 godina mlađi Diego Armando Maradona. Ljudi su se u nogometu nekad dijelili na one kojima je Pele bio najveći i one koji misle da je to bio Maradona, na Brazil i Argentinu. No 21. stoljeće donijelo je nove, svima poznate podjele.

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo (Foto © nordphoto / Borja B.Hojas) /PIXSELL) Kako je Dalić iznenadio Vatrene i koliko je imidž važan: Ronaldo ima nevjerojatan sponzorski ugovor. Koliko zaradi Modrić? divider

Veliki Diego za 59. rođendan stigao je u rodni grad Lionela Messija, Rosario. Tamo je Messijev klub iz djetinjstva, Newell's Old Boys dočekao Gimnasiju iz La Plate, koju je u rujnu preuzeo Maradona. No domaćin je znao kako se treba ponijeti prema svom bivšem igraču. Maradona je tamo odigrao jednu sezonu, odmah nakon one sa Davorom Šukerom u Sevilli 1992./1993.

Lionel Messi (Foto: AFP) Ostao bez riječi nakon Messijeve predstave: ''Njegov talent nije usporediv ni sa čime'' divider

Kraj klupe je 59-godišnjeg Diega dočekala fotelja iz koje je pratio utakmicu i vodio svoju momčad prema visokoj pobjedi 4:0. To je tek drugo slavlje Gimnasije s novim trenerom na klupi u šest utakmica. Predzadnji su u ligi pa je zato ova velika pobjeda kod sedmoplasiranog Newell'sa uistinu pravi rođendanski poklon.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider