Ova sezona Lige prvaka počinje uistinu spektakularnim okršajima. Prvog dana to su oni u Napulju između Napolija i Liverpoola te u Dortmundu gdje stiže Barcelona, a u srijedu su to okršaji Atletica i Juventusa te PSG-a i Reala, uz nama najzanimljiviji okršaj Dinama i Atalante.

Madridski Atletico dočekuje talijanskog prvaka koji ih je prošle godine izbacio u nokaut fazi i to nakon 2:0 u prvoj utakmici što je hat-trickom poništio Ronaldo u uzvratu. Bit će opet teško Juventusu na Wanda Metropolitano stadionu gdje gostujuće igrače osim vruće atmosfere čeka i Diego Costa.

Možda i najveći nogometni prgavac današnjice hrvat će se s De Ligtom i Bonuccijem, bit će tu svega, već vidimo. A pomagat će mu najskuplji mladi nogometaš na svijetu, sjajni Joao Felix, njegov standardni partner u napadu ove sezone.

S posljednjeg treninga Atletica pojavio se video gdje upravo njih dvojica rade u paru dodajući se glavom. Njihovo dodavanje trajalo je prilično dugo, a završilo je u Diegovom stilu. Nije nikakva senzacija, ali kad pogledate cijeli video teško ćete ostati ravnodušni prema potez ovog nogometnog ''manijaka''.