Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav odgovor na uvrede

Uništio bivši klub i postao hit: Zvijezdu PSG-a gađali bocom, odgovorio je urnebesnom reakcijom

Navijači Man Utd-a nadali su se pobjedi protiv desetkovanog PSG-a, ali Di Maria je imao druge ideje.

Angel Di Maria s bocom (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Jedna od glavnih priča prve utakmice nokaut-faze Lige prvaka 2019. bio je povratak Angela Di Marije na Old Trafford u utakmici Manchester Uniteda i PSG-a.

Argentinac je u sezoni 2014./2015. nosio dres Uniteda, ali tamo se baš i nije proslavio. Stigao je kao skupo pojačanje vrijedno 75 milijuna eura (po Transfermarktu), ali, blago rečeno, nije oduševio u jedinoj sezoni u Engleskoj.

Pored neučinkovitosti, navijači su mu zamjerili i nedostatak zalaganja, a da im nije ostao u dobrom sjećanju, bilo je jasno po zvižducima kojima su ga dočekali. U jednom napadu završio je u ogradi tribine Old Trafforda nakon hokejaškog starta Ashleyja Younga, a taj je detalj razveselio navijače.

Sarri na izlaznim vratima: Chelsea želi Zinedinea Zidanea i računa na dvostruki bingo Chelsea (Foto: AFP) Zinedine Zidane s trofejem Lige prvaka (Foto: AFP)

Ipak, na kraju se ipak Di Maria posljednji smijao. Čini se da ga je ''topli'' doček navijača samo razljutio – u drugom je poluvremenu s dvije asistencije PSG-u trasirao put do velike pobjede.

Tenzije nisu stale ni u drugom poluvremenu, a u jednom trenutku prema njemu su poletjeli projektili s tribine. Među njima je bila i gotovo puna boca piva koja je pala vrlo blizu Di Marija, a on je reagirao potezom koji je postao hit – podigao je bocu i napravio pokret kao da će uzet gutljaj.

Bocu je bacio uz osmijeh i uskoro poslao sjajnu loptu u sredinu za Kyliana Mbappea, koji je zabio za 2:0. Scena u kojoj Di Maria naginje bocu brzo se proširila društvenim mrežama; ovakav rasplet događaja jedva su dočekali i engleski rivali Manchester Uniteda, koji su situaciju iskoristili za podbadanje ljutih protivnika.

Zvijezda je rođena: Italija ima klinca spremnog za velike stvari Nicolo Zaniolo (Foto: AFP) Nicolo Zaniolo (Foto: AFP) Nicolo Zaniolo (Foto: AFP) +1 Nicolo Zaniolo (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider