Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oprostio se od suigrača

Pao dogovor Arsenala i Barcelone zbog kojeg propada transfer Ivana Perišića?

Denis Suarez trebao bi već danas stići u London, gdje će dovršiti svoj dolazak na posudbu u Arsenal.

Denis Suarez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Denis Suarez trebao bi postati novi član londonskog Arsenala, barem do kraja sezone, što istovremeno znači da je dolazak Ivana Perišića u redove Topnika vjerojatno propao. Krilni igrač Barcelone već se navodno oprostio od svojih suigrača, a potvrdu da odlazi dao je i njegov prezimenjak - Luis.

"Sretno, mali Galičaninu, u tvom novom izazovu", napisao je Luis svom prijatelju Denisu.

Denis igra na poziciji krila, baš kao i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je prije koji dan otvoreno zatražio odlazak iz kluba, zbog čega ga je trener Spalletti "zakucao" za klupu za pričuve.

Inter je otvoren za odlazak Perišića, ali ne na posudbu nego trajni odlazak. To je ono što u ovom trenutku traži Arsenal, uz opciju prvokupa. Inter pak želi odmah unovčiti Perišića, što je potvrdio i sportski direktor Ausilio, koji je rekao da još nemaju konkretnu ponudu za hrvatskog igrača.

Oko Rakitića se nakon trenera oglasio i predsjednik Barce: Nije nas baš uvjerio Ivan Rakitić (Foto: AFP) Ivan Rakitić (Foto: AFP) Luka Modrić i Ivan Rakitić (Foto: AFP) Ivan Rakitić, Lionel Messi i Philippe Coutinho (Foto: AFP)

Trener Arsenala Unai Emery otkrio je na posljednjoj konferenciji za novinare da namjerava dovesti između nijednog i dva igrača u zimskom prijelaznom roku. Pozicije koje želi su svestrano krilo i centralni stoper. Ako Suarez potpiše, čini se da bi dolazak Perišića, barem za ovaj prijelazni rok, mogao propasti.

Prijelazni rok u Engleskoj i Italiji traje do 31. siječnja (23:59), što znači da Arsenal ima manje od 40 sati da odluči na koji će način pokrpati svoje nedostatke za nastavak sezone, u nastojanju da iduće sezone izbori povratak u Ligu prvaka.

Žestoka borba Reala i Barce za Dinamova dragulja: U Maksimir sletjele rekordne ponude! Lovro Majer i Dani Olmo (Photo: Marko Lukunic/PIXSELL) Dani Olmo i Adrien Trebel (Foto: AFP) Dani Olmo (Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider