Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Licitacija velikana

Žestoka borba Reala i Barce za Dinamova dragulja: U Maksimir sletjele rekordne ponude!

Mladi veznjak Dinama Dani Olmo na meti je Real Madrida i Barcelone...

Galerija Lovro Majer i Dani Olmo (Photo: Marko Lukunic/PIXSELL) Dani Olmo i Adrien Trebel (Foto: AFP) Dani Olmo (Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Real Madrid i Barcelona vode žestoku bitku za Danija Olma, Dinamova veznjaka i mladog španjolskog reprezentativca koji puno obećava.

Informacija je to koju donosi France Football, a prenose je gotovo svi viđeniji španjolski mediji.

Katalonci su navodno prvi poslali Modrima konkretnu ponudu. Na stol su bacili 25 milijuna eura. Međutim, prošle subote navodno je Real nadlicitirao Barcu i poslao Dinamu ponudu od 26 milijuna eura.

Ako Olmo ode u Barcelonu ili Real pod spomenutim uvjetima, bit će to najveći transfer u povijesti hrvatske lige.

Hrvatski reprezentativac našao izlaz: Vida blizu talijanskog velikana! Domagoj Vida slavi protiv Danske (Foto: AFP) Iago Aspas i Domagoj Vida (Foto: AFP) Vida u borbi s Griezmannom za loptu (Foto: AFP) +2 Domagoj Vida protiv Francuske (Foto: AFP)

France Football superlativima obasipa Olma. Ističe da 20-godišnji iznimno talentirani španjolski veznjak može igrati na više pozicije te da je postao vođa zagrebačke momčadi koja se plasirala u drugi krug Europske lige.

Rat Reala i Barce za Danija Olma

Olmo je dijete Barcelone. Od 2007. do 2014. proveo je u njezinoj čuvenoj nogometnoj školi La Masiji, čak je bio i kapetan Barce u svojoj generaciji.

Potom se na iznenađenje mnogih odlučio na prelazak u zagrebački Dinamo, u kojem je postepeno napredovao i razvio se u mladu zvijezdu hrvatske lige.

Olmo je jesenas dobio poziv u mladu španjolsku reprezentaciju, čime je dodatno pobudio zanimanje španjolske javnosti i njihovih najvećih klubova.

Čak je imao i priliku trenirati sa seniorskom reprezentacijom Španjolske, za koju bi mogao zaigrati u ne tako dalekoj budućnosti. Kako stvari stoje, to je prilično realno očekivati.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider