Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pale teške riječi

Demoni se oglasili nakon okršaja s Tramezzanijem: "Neka kaže otvoreno i iskreno..."

Paolo Tramezzani i Demoni su se verbalno sukobili nakon utakmice na Šubićevcu.

Paolo Tramezzani i Demoni (Foto: Niksa Stipanicev/Cropix)

Istra 1961 je osvojila bod kod Šibenika u sklopu osmog kola SuperSport HNL-a nakon što su gotovo 50 minuta imali igrača manje, no utakmicu je zasjenio verbalni okršaj trenera Paola Tramezzanija i Demona.

Pale su teške i grube riječi, a morala je reagirati i policija. Talijanski strateg se već ranije požalio na ponašanje navijača, dodavši da neće prihvatiti uvrede na osobnoj razini, no sada je ponovno zaiskrilo.

Nakon svega oglasili su se i Demoni, navijačka skupina koja vjerno prati Istru, te ispričali svoju stranu priče. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Poštovani navijači Istre i prijatelji našeg kluba,

Jučer smo na gostujućoj utakmici u Šibeniku svjedočili situaciji koja zahtijeva našu reakciju povodom nedopustivog ponašanja trenera Istre 1961. Trener koji je prošlu sezonu ostvario veliku povezanost s tribinom i koji je jedini u nazad 20 godina doživio skandiranje navijača, jučer je svojim ponašanjem zaslužio da ostane bez imena u ovom proglasu.

Naime, na jedan povik s tribina ('cambio'), upućen s namjerom da se umiri nervozni Blagojević, koji je već imao žuti karton, trener je odgovorio uvredama i pozivima na obračun. Ova opaska pokazala se iznimno značajnom samo tri minute kasnije, kada je Blagojević zaradio drugi žuti karton i napustio igru.

Na kraju utakmice, pokušali smo mu ukazati na neprihvatljivost takvog ponašanja, posebno prema ljudima koji su na radni dan putovali više od 400 kilometara kako bi podržali naš tim. Međutim, umjesto da sasluša kritike, trener je nastavio s provokacijama i svađanjem.

Ako dotični trener smatra da njegovo mjesto nije u našem klubu, želimo da to kaže otvoreno i iskreno, a ne da se najvjernije navijače koristi kao alibi za svoje postupke.

Zato, pozivamo sve članove naše navijačke zajednice da ostanu jedinstveni i da zajedno tražimo bolje sutra za naš klub. Naša strast i predanost klubu ne smiju biti narušeni neprimjerenim ponašanjem pojedinaca", stoji u priopćenju navijača.

Dinamo - Lokomotiva DINAMO - LOKOMOTIVA (20:00): Stigli sastavi, Bjelica napravio dosta promjena divider

Joško Gvardiol VIDEO Joško Gvardiol zabio gol Newcastleu: Pogledajte što im je napravio divider

Moicano - Saint Denis Šlag večeri na UFC-u u Parizu: "Obojica će krenuti u stojci, ali čim jedan dobije malo jači udarac..." divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Stigli su sastavi za utakmicu Dinama i Lokomotive! Pogledajte koga je odabrao Nenad Bjelica, ima promjena...

Provjerite sastave > https://bit.ly/3zBT0Em
Nenad Bjelica večeras ima povratnički debi na klupi Dinama, u goste im stiže Lokomotiva. Vaša prognoza rezultata?
Danas. 20 sati. Idemo. Pratite borbu na našem portalu. 💪🇭🇷

Tko će koga?
Sve jasno? ✌️✅️

To ćemo saznati u subotu nešto poslije 20 sati. ⏳️

📸: CROPIX / Tomislav Krišto