Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Složena situacija

Xavi mu spasio karijeru, a sada okreće leđa Barceloni i želi u PSG

Prije dolaska Xavija na klupu Barcelone, Ousmane Dembele konstantno je bio ozlijeđen.

Dembele, Fati i Gavi (Foto: Afp)

Paris-Saint German ponudio je Barceloni 50 milijuna za Ousmanea Dembelea. Igrač i francuski klub moraju još dogovoriti uvjete, a od svog matičnog kluba Dembele je tražio da mu to dopuste.

Herve Renard Čovjek koji je senzacionalno srušio Argentinu u Katru sad je napravio nešto što nitko nikad nije uspio divider

Dembele je uputio poziv Barceloni da ga puste u PSG prema posljednjim navodima koje je iznio Fabrizio Romano, što je još jedan korak u smjeru njegovog povratka u domovinu nakon sedam godina.

Xavi je vjerovao u njega

U Barceloni su gajili nade da će Dembele ostati vjeran, ponajprije svom treneru Xaviju, i ostati u klubu. Xavi je imao ključnu ulogu u oživljavanju Dembeleove karijere u klubu.

Sead Kolašinac VIDEO Čudan potez reprezentativca BiH, ne zna ili ne želi otkriti kako se izgovara njegovo prezime divider

Problematična zvijezda u početku svoje karijere u Barceloni izbivala je toliko s terena zbog konstantnih ozljeda da su je mnogi navijači Blaugrane uzeli na zub. Sve se promijenilo dolaskom legendarnog Španjolca koji je s Dembeleom uspostavio odličan odnos.

Velika zvijezda u Francuskoj

U Parizu Dembelea vide kao veliku zvijezdu koja je s reprezentacijom osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i 50 milijuna eura čini se kao vrlo niska cijena za njegovu akviziciju.

Dominik Livaković i Marko Livaja Kako je raspored pomogao Dinamu i Hajduku: "Odmah se išlo punom parom i to se sad vidi" divider

Problem PSG-u bi moglo biti odugovlačenje Barcelone. Naime, cijena od 50 milijuna stoji samo do kraja srpnja. Već prvog dana kolovoza otkupna klauzula igrača bit će dvostruko veća.

Upravo je to razlog zašto je Dembele službeno poslao klubu zahtjev da prihvate prvotnu ponudu pariškog kluba. Zanimljiva je situacija u kojoj se Barcelona trenutno nalazi i pitanje je hoće li jednog od svojih najboljih igrača tako jednostavno pustiti u drugi klub.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider