Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"to me čini jačim"

Lovren progovorio o odlasku iz Liverpoola, te jasno rekao što misli o brojnim kritikama koje dobiva

Dejan Lovren otvoreno je progovorio o mogućem odlasku iz Liverpoola i kritikama s kojima se često susreće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlazak Dejana Lovrena iz Liverpoola vruća je tema već neko vrijeme. Nakon što je upisao svega 14 nastupa u svim natjecanjima ove sezone, mnogi vjeruju da će njemački trener Redsa Jurgen Klopp nadolazećeg ljeta prodati hrvatskog stopera.

Ponuda mu sigurno neće nedostajati, no unatoč malom broju nastupa Dejan Lovren uopće ne razmišlja o odlasku iz Liverpoola, s kojim je lani osvojio naslov pobjednika Lige prvaka, te je na milimetar da ove sezone osvoji i naslov prvaka Engleske, koji Redsi čekaju 30 godina.

gol expired Transfer bomba iz Engleske: Veliki zaokret u slučaju Tima Wernera. Odlazi u London i postaje najskuplje plaćeni Nijemac divider

"Ja sam uvijek spreman igrati. Ako se netko ozlijedi spreman sam uskočiti i pokazati svoju kvalitetu. To sam dokazao lani kada su se ozlijedili Joe Gomez i Joel Matip. Moj cilje je igrati i osvojiti što je više trofeja moguće. Trenutno je cilj pobijediti u iduće dvije utakmice, a nakon toga ćemo vidjeti što će se dogoditi", kazao je Lovren.

Proteklih nekoliko sezona Lovren je često bio izložen brojnim kritikama zbog svojih nastupa, no one ga ni najmanje ne diraju.

gol expired Kao grom iz vedra neba: Zlatko Horvat nakon 18 godina napušta PPD Zagreb divider

"Na ovoj razini je normalno da ste izloženi kritikama. Iskreno, uopće me to ne zamara. Ako osjetim kritiku, to će biti od trenera. No svoj najveći kritičar sam ja. Ja vidim kada odigram dobro, a kada ne. Ne trebaju mi kritičari za to. Ne čitam puno novine i ne slušam nogometne stručnjake o tome što misle o mojoj igri. To je nogomet. Kritike me samo čine jačim", rekao je Lovren.

Ugovor hrvatskog reprezentativca istječe na ljeto 2021. godine, tako da je ovo posljednji prijelazni rok u kojem Liverpool može nešto zaraditi na njemu. Već u siječnju Lovren može pregovarati s ostalim klubovima i dogovoriti besplatni transfer za iduće ljeto.

gol expired Mario Pašalić osvojio upravu Atalante: "On bi bio naše najveće pojačanje" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider