Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
liverpool izvisio

Transfer bomba iz Engleske: Veliki zaokret u slučaju Tima Wernera. Odlazi u London i postaje najskuplje plaćeni Nijemac

U samoj završnici dana nogometni svijet zadesila je vijest da je jedan od najubojitijih napadača današnjice dogovorio transfer u londonski klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju britanskog Sky Sportsa i njemačkog Bilda, njemački napadač RB Leipziga Timo Werner dogovorio je sve detalje transfera u Chelsea, koji će aktivirati otkupnu klauzulu u visini 55 milijuna eura.

Iako je Liverpool bio najveći favorit za dovođenje Wernera, dogodio se veliki zaokret i Chelsea je, čini se, uspio ukrasti ubojitog njemačkog napadača. Londonski sastav platit će 55 milijuna eura, iznos koji Redsi nisu bili spremni platiti, a Werneru će svaki tjedan na račun sjedati 200 tisuća funti.

gol expired Kao grom iz vedra neba: Zlatko Horvat nakon 18 godina napušta PPD Zagreb divider

Vijest o transferu koji bi trebao ubrzo biti i službeno potvrđen prenose brojni portali, te jedan od najpouzdanijih ljudi kada su transferi u pitanju - Gianluca Di Marzio.

Werner bi trebao postati najskuplji transfer jednog njemačkog nogometaša u povijesti, a s prvog bi mjesta svrgnuo Leroyja Sanea kojeg je Manchester City kupio za 52 milijuna eura.

Werner je ove sezone bio posebno ubojit u dresu RB Leipziga. U 40 utakmica u svim natjecanjima postigao je 31 pogodak i upisao 12 asistencija.

gol expired Mario Pašalić osvojio upravu Atalante: "On bi bio naše najveće pojačanje" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider