Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Znaju se detalji

Dejan Lovren napušta Liverpool i odlazi u redove moćnog kluba

Dejan Lovren napušta Liverpool i prelazi u redove ruskog prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren (31) napušta redove europskog i engleskog prvaka Liverpoola i karijeru će nastaviti u ruskom prvaku Zenitu iz St Peterburga.

Prema pisanju engleskih i ruskih medija, Lovren seli u Zenit za oko 10 milijuna eura odštete, dok će on potpisati ugovor na tri sezone.

gol expired Trampa velikana: Ivan Perišić konačno bi mogao ostvariti transfer iz snova divider

Lovren je na Anfield stigao 2014. iz Southamptona za 23 milijuna eura i u dresu Liverpoola je upisao 185 nastupa i postigao osam golova. Međutim, ove sezone je imao svega 15 nastupa pri čemu deset u prvenstvu.

Jurgen Klopp je ove sezone više vjerovao stoperskom paru Virgil van Dijk - Joe Gomez, pa je Lovren bio osuđen na mrvice. Nagađa se kako će Klopp umjesto Lovrena pokušati dovesti stopera Napolija Kalidoua Koulibalyja.

gol expired Transfer koji je izazvao neviđenu provalu bijesa u Barceloni i oduševljenje u Madridu: Letjele su svinjske glave, palili se dresovi… divider

Hrvarski stoper je u redovima Liverpoola osvojio engleski (2020) i europski naslov (2019), a sada će karijeru nastaviti u Rusiji u kojoj je ostvario najveći uspjeh u karijeri, svjetsko srebro u dresu "vatrenih".

Zenit je ove sezone osvojio sedmi naslov ruskog prvaka i to sa čak 15 bodova više od moskovskog Lokomotiva.

Ove sezone u ruskom prvenstvu igrala su osmorica hrvatskih nogometaša.

gol expired Šokirala Australce prelaskom u pornoindustriju, sad se želi vratiti sportu divider

Vedran Ćorluka je kao kapetan predvodio Lokomotiv, Nikola Vlašić, Kristijan Bistrović su igrali za CSKA, u dresu Rubina nastupali su Filip Uremović i Silvije Begić, Zoran Nižić je član Ahmata iz Groznog, Dejan Radonjić je nosio dres Krilje Sovjetova, a Danijel Miškić Orenburga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider