Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Svlačionica više nije ista

Lovren otkrio je li Liverpool konačno ''savršen stroj'' i koja je najveća razlika svih ovih godina

Liverpool se nalazi na vrhu Premierlige sa šest bodova ispred drugoplasiranog Tottenhama.

Dejan Lovren (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Liverpool je neporažen u prvih 19 utakmica Premierlige i ukupno u zadnjih 30 na Anfieldu. Impresivan je to niz koji Redse gura u prvog favorita za naslov prvaka.

Jedan od junaka u zadnjoj utakmici, hrvatski reprezentativac Dejan Lovren smatra kako Liverpool ne osjeća pritisak u utrci za titulu, unatoč prednosti od šest bodova na ljestvici. On tvrdi kako Kloppova momčad još ne postavlja nikakve ciljeve.

''Kada pogledate rezultat, on je dobar za nas, naravno, ali mi ne gledamo tko je iza ili ispred nas. Više se radi o nama i tako bi uvijek trebalo gledati. Učimo na prethodnim sezonama'', rekao je Lovren te nadodao:

''Da budem iskren, nema pritiska. Prethodnih godina je bio, ali sada kad uđete u svlačionicu, svi su sretni i ne pričaju o ničem drugom nego o idućoj utakmici. Ne možemo govoriti o nečemu što će se dogoditi za pet ili šest mjeseci, idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti.''

Ludilo u Engleskoj: Lovren zabio u rapsodiji Liverpoola, novi kiks Cityja, sjajni United i Spursi Dejan Lovren (Foto: AFP) Sergio Aguero (Foto: AFP) Paul Pogba (Foto: AFP) +1 Kane i Son (Foto: AFP)

Međutim, Lovren je priznao da Liverpool ima sve što je potrebno da po prvi put u eri Premierlige okruni sebe prvakom.

''Mislim da smo iskusniji. Ima dosta igrača koji su još uvijek ovdje i samo nastavljate dovoditi one koje ste prije propustili i mislim da je to sada savršen stroj. Uvijek je bilo nešto što nedostaje svih ovih godina, ali mislim da sada imamo sve'', objasnio je hrvatski reprezentativac.

''Ali to ne znači ništa. City ima po dva top igrača na svakoj poziciji. Ne treba puno da izgubite jednu utakmicu i sve se brzo mijenja'', zaključio je Lovren.

Barcelona dovela stopera, kćerka ukrala šou: Umjesto tate "potpisala ugovor" Jeison Murillo potpisuje za Barcelonu (Foto: AFP) Slavlje Barcelone (Foto: AFP) Jeison Murillo protiv Maura IIcardija (Foto: AFP) +2 Jeison Murillo (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider