Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"već idući dan..."

Urnebesna anegdota Lovrena o tome kako je Klopp "pokopao" umišljenu zvijezdu Liverpoola

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren otkrio je kako je Jurgen Klopp spustio tinejdžeru koji je na prvi dan priprema stigao u Mercedesu i sa zlatnim Rolexom na ruci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren otkrio je urnebesnu anegdotu o Jurgenu Kloppu i njegovom tretmanu prema umišljenim zvijezdama. Hrvatski stoper je za internetsku stranicu svog aktualnog kluba (Zenita) govorio o vremenu provedenom u Liverpoolu, a jedna od tema bio je i karizmatični njemački trener.

"Ispričat ću vam jednu kratku priču", kazao je Lovren, a tema je bila kako se Klopp nosio s umišljenim igračima koji prebrzo i previsoko polete jer nose dres Liverpoola.

"Na prvi dan priprema 2017. godine jedan je 18-godišnjak, čije ime neću otkriti, stigao u Mercedesu i sa zlatnim Rolexom na ruci. Kada je to vidio Klopp je pozvao mladića na razgovor:

gol expired Mislilo se da je otpao s UFC-a 257 zbog problema sa skidanjem kilograma, a zapravo je u pitanju nevjerojatni skandal divider

Klopp: U kojem si automobilu došao?

Tinejdžer: Mercedesu.

Klopp: Što ti je to oko ruke?

Tinejdžer: Rolex.

Klopp: Koliko si mečeva odigrao za prvu momčad Liverpoola?

Tinejdžer: Nijednu.

Lovren je nakon toga otkrio da je taj razgovor ostavio dojam na mladom nogometašu:

"Da, idući dan je na trening stigao bez sata i u normalnom automobilu".

Klopp je poznat po tome da ima dobar odnos s igračima i da mnoge mlade igrače odgaja poput vlastite djece. Očito je i na ovog utjecao, barem kada su dolasci na treninge u pitanju.

sp 2021 Rukomet 2021.: REZULTATI svih utakmica Svjetskog prvenstva divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider