Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a doveli za 100 tisuća...

Najveći posao u klupskoj povijesti: Novog Ibru makedonskih korijena prodali Juveu za pravo bogatstvo

Atalanta je prije tri godine dovela Kuluševskog za 100 tisuća eura, a u četvrtak ga je prodala Juventusu za 44 milijuna eura...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi švedski veznjak makedonskih korijena Dejan Kuluševski (19) novi je igrač talijanskog velikana Juventusa. Kuluševski je potpisao ugovor na četiri i pol godine, a njegovu bivšem klubu Atalanti pripast će oko 44 milijuna eura odštete.

Švedski reprezentativac ove je sezone igrao na posudbi u Parmi, gdje će i ostati do kraja sezone. U dosadašnjih 17 utakmica postigao je 11 pogodaka, zbog čega je, između ostalog, Parma i tako dobro plasirana nakon 17 odigranih kola - sedma.

gol expired Legenda se vratila u Englesku i impresionirala u prvoj utakmici: ''Od sada je novi kapetan'' divider

Atalanta je napravila čudesan posao, a to je potvrdio i sportski direktor Giovanni Sartori, koji je otkrio da su ga kao mladića platili svega 100 tisuća eura.

Kuluševski je rođen u Stockholmu, a roditelji su mu Makedonci. U Atalantu je stigao 2016. godine iz švedskog kluba Bromapojkarne.

Iako je igrao za mlađe kategorije u Makedoniji, u studenom prošle godine debitirao je za švedsku seniorsku reprezentaciju.

gol expired Dani Olmo "naljutio Barcelonu": Španjolac ipak ostaje do ljeta u Dinamu? divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider