Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najskuplji igrač ljeta

VIDEO Arsenal raspametio svoje navijače, je li ovo najbolja potvrda transfera ikad?

Declan Rice novi je igrač Arsenala, a na zanimljiv način predstavili su ga miljenicima Topnika.

Rice i Moyes (Foto: Afp)

Arsenal se protekle sezone opasno približio Manchester Cityju, ali neiskustvo i paklen tempo Premierhipa došli su ih glave.

Navijači Topnika su nakon desetljeća osrednjosti iskusili dugoiščekivanu bitku za naslov, a u novoj sezoni nadaju se da će preskočiti i posljednju prepreku.

Navijačice Gane na SP u Katru Objavljene skupine afričkih kvalifikacija za SP 2026., sustav natjecanja djeluje pomalo nepošteno divider

Arteta je dobio odriješene ruke, novac nije problem više u sjevernom Londonu, nakon Havertza, u Arsenal je i službeno stigao Declan Rice.

Rice je prelaskom u Arsenal postao najskuplji britanski nogometaš u povijesti Premiershipa. Topnici će za usluge 24-godišnjeg veznjaka izdvojiti iznos od 122 milijuna eura, koji bi s dodatnim bonusima mogao doseći čak 140 milijuna eura.

Edwin Van der Sar Edwin Van der Sar otpušten iz KBC-a Split, obitelj uputila poruku bolnici divider

Dugo je Arsenal lomio gradskog rivala West Hama, ali jednostavno Čekićari nisu mogli parirati financijskim uvjetima bogatijeg Arsenala. Rice će tako zarađivati čak 17 milijuna eura po sezoni, što ga svrstava u sam vrh Premiershipa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider