Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već četvrti trener

Poznato ime stiže na vruću klupu Šibenika? Radi se o legendi Hajduka i pomoćniku Slavena Bilića

Dean Računica, bivši ngoometaš Hajduka trebao bi preuzeti klupu Šibenika do kraja ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dean Računica, legendarni nogometaš Hajduka trebao bi preuzeti klupu Šibenika do kraja ove sezone.

Iako službene potvrde još uvijek nema, uprava šibenskog prvoligaša najavila je za ponedjeljak konferenciju za medije na kojoj bi trebao biti predstavljen novi trener.

Šokantna smjena Marka Kartela

Također, za danas su najavili priopćenje za javnost u kojem će objasniti zašto su uoči dvoboja s Dinamom smijenili Marka Kartela, ali i suspendirali dva nogometaša, Stipu Bačelića-Grgića i Antonija Jakoliša.

Kartelo je na klupi Šibenčana izdržao tek dva kola, a više od svega čudi način na koji su mu uručili otkaz.

Pogodak Brune Petkovića protiv Šibenika

Iako je u petak ujutro održao konferenciju za novinare na kojoj je najavio dvoboj 26. kola Prve HNL na Maksimiru protiv Dinama, nekoliko sati kasnije dočekala ga je šokantna vijest o smjeni.

Tako ga je na klupi naslijedio pomoćni trener Ivica Matas, ali ni on nije uspio razbuditi Šibenik kojeg je Dinamo uvjerljivo porazio na Maksimiru s 3:0.

Čevrto ime na klupi Šibenika ovog proljeća

Nakon što je godinama obnašao dužnost pomoćnog trenera u Hajduku, Računica je vodio dalmatinske niželigaše Uskok i Junak, a od 2019. godine je radio kao pomoćnik bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića.

Također, 2017. godine otisnuo se na odlazak u daleku Australiju gdje je obnašao dužnost pomoćnog trenera Melbournea Knightsa.

U nogometnoj karijeri rođeni Šibenčanin je najveći trag ostavio u Hajduku, a još je nosio dres Austrie Salzburg, Hapoel Tel Aviva, Hapoel Ironija, Chongginga i, dakako, Šibenika.

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider