Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već treći trener

Najavio utakmicu protiv Dinama pa nekoliko sati kasnije dobio otkaz: Što se događa u Šibeniku?

Marko Kartelo dobio je otkaz uoči dvoboja Šibenika i Dinama u 26. kolu Prve HNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Šibenika i Dinama sutra od 15 sati igraju susret 26. kola Prve HNL na Maksimiru, a samo dan uoči dvoboja trener Šibenika Marko Kartelo dobio je otkaz.

Iako je danas ujutro održao konferenciju za novinare na kojoj je najavio sutrašnji dvoboj s aktualnim hrvatskim prvakom, Kartelo je poslijepodne maknut s pozicije trenera prve momčadi.

Također, suspendirana su i dva nogometaša Šibenika, a navodno se radi o Antoniju Jakolišu i iskusnom Stipi Bačeliću Grgiću.

Za sada je tek poznato da će momčad voditi trener vratara Ivica Matas, a iz kluba su najavili da će se oglasiti priopćenjem za javnost, ali tek sljedeći tjedan, piše Šibenik.in.

Već treće ime na klupi Šibenika ovog proljeća

Matas je tako već treće ime na klupi šibenskog prvoligaša ovog proljeća. Ferdo Milin izdržao je na klupi Šibenčana tek mjesec dana, presudio mu je teški poraz od Hrvatskog dragovoljca (0:5), nakon čega ga je naslijedio Kartelo.

Međutim, on je na klupi izdržao još manje. Momčad je vodio u tek dva prvenstvena susreta, u porazu protiv Rijeke na Rujevici i protiv Istre 1961 na Šubićevcu koju su svladali s 2:1.

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider