Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ambasador Katara

Beckham otkrio tko je favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva, sve je iznenadio odgovorom

David Beckham najavio je Svjetsko prvenstvo u Kataru i otkrio tko su njegovi favoriti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Proslavljeni engleski reprezentativac David Beckham je jedan od ambasadora nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Kataru, a u velikom intervju za FIFA-u samo nekoliko dana uoči ždrijeba skupina SP-a 2022 otkrio je tko je njegov favorit i sve iznenadio neočekivanim odgovorom.

"Budući da se radi o Svjetskom prvenstvu, svi će automatski reći Brazil, Argentina i Francuska, ali ja jedva čekam vidjeti kako će igrati Danska. Mislim da će oni biti veliko otkriće. Dobro su se pripremili i uvijek ostvare dobar rezultat na velikim turnirima", kazao je Beckham pa dodao kako se veseli što će vidjeti Katar na svjetskoj nogometnoj smotri.

"Svjetsko prvenstvo će biti spektakularno"

Beckham, čiji je potpis za Katar u zamjenu za milijunski iznos izazvao popriličnu pomutnju, vjeruje da će Svjetsko prvenstvo biti spektakularno. Podsjetimo, bivši engleski nogometaš postao je zaštitno lice Katara, i to za iznos od 150 milijuna funti.

Hristo Stoičkov Hristo Stoičkov ekskluzivno za Dnevnik Nove TV: "Barceloni sam preporučio Luku Modrića" divider

"Bio sam reprezentativac Engleske i igrali smo Svjetsko prvenstvo nakon naporne sezone u Premier ligI, a to je jedna od najtežih liga na svijetu. Dok dođete do kraja sezone, iscrpljeni ste i potrebno vam je više od nekoliko tjedana za oporavak. Ovaj put će to biti usred sezone.

To je savršeno za engleske igrače, ali i druge", kazao je Beckham i tako pokušao opravdati činjenicu da se Svjetsko prvenstvo igra usred sezone.

Beckham vjeruje da Engleska može daleko

Dakako, na kraju su Beckhama upitali za englesku nogometnu reprezentaciju.

"Uvijek imam velika očekivanja od Engleske. Naši navijači, također. Mislim da Gareth Southgate, izbornik Engleske, radi sjajan posao. Imamo momčad koja je zajedno već nekoliko godina.

Katar: Stadion od kontejnera VIDEO Bili smo na neobičnom stadionu: Poslije Svjetskog prvenstva će se – razmontirati divider

Ne mogu reći da su mlada momčad, ali imamo nekoliko mladih nogometaša. To je odlična prilika za nas. Na turnir ćemo doći u pravoj formi, samo to trebamo pokazati u Kataru", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider