Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi moment

Veliki obrat! Dario Šimić barem zasad ne ulazi u Dinamovu upravu

Najavljivalo se kako će Dario Šimić s ekipom Mirka Barišića povesti Dinamo u novom smjeru, međutim ovaj mu nije želio reći tko je to u ekipi.

Dario Šimić (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši Vatreni Dario Šimić zasad ipak neće ući u Dinamovu Upravu. Očekivalo se kako će se ekipi Mirka Barišića priključiti u srijedu, dan prije skupštine, međutim odlučio ju je ipak pričekati do 9. ožujka.

Dinamova glavna loža u Maksimiru Drama u ratu za Dinamo: Otkrivamo plan za kompletnu smjenu i održanje vlasti, priprema se diverzija divider

Šimić je u utorak sjeo na sastanak s Dinamovim predsjednikom kao predstavnik „treće struje“, koja ima podršku politike i navijača.

Na njemu je tražio od Barišića svojevrsne garancije u vidu imena koja će im se pridružiti u novom vodstvu Modrih, međutim kako mu ovaj nije želio dostaviti potrebne informacije, nije želio ništa potpisati dok se ne završi spomenuta skupština.

Eduardo i Dario Šimić Preuzima li Dario Šimić Dinamo: Dovodi Eduarda i Igora Bišćana? divider

Na njoj će se birati novi saziv skupštine, ali Nadzornog i Izvršnog odbora, no Šimić se na njoj neće pojaviti kao dio Barišićeve struje barem zasad, dok ne sazna koji su to ljudi s kojima bi trebao Modre povesti u novom smjeru i posljedično ka demokratizaciji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider