Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uz podršku bobana

Preuzima li Dario Šimić Dinamo: Dovodi Eduarda i Igora Bišćana?

Dario Šimić bi navodno mogao preuzeti Dinamo i u klub uključiti svoje bivše suigrače.

Eduardo i Dario Šimić (Foto: Marko Prpić/Pixsell)

Stanje u Dinamo je i dalje neizvjesno. Nitko ne može sa sigurnošću tvrditi tko će u idućem razdoblju sjediti u Upravi kluba nakon brojnih sukoba.

Borba za vlast u Dinamo traje već jako dugo. Zdravko Mamić je za Dnevnik Nove TV potvrdio da se povlači iz velike bitke protiv Krešimira Antolića, no njegovi ljudi neće tako lako odustati.

Vlast u Dinamu prema pisanju Jutarnjeg lista mogla bi preuzeti treća strana. Ako se to i ostvari, Mamić i Antolić bi pali u drugi plan, a trećoj strani bi se dale ruke u vođenju kluba.

Tko je ta treća strana?

Prema pisanju spomenutog izvora klub bi mogao preuzeti legendarni Dario Šimić, a uz njega bi mogli doći Igor Bišćan, kao novi trener i Eduardo Da Silva na mjesto sportskog direktora.

Emir Sahiti na nosilima Šok za Hajduk! Poznato je koliko će Emir Sahiti biti van terena, ozljeda je strašno izgledala divider

Šimić je nakon profesionalne karijere ostao duboko u nogometu, jedan je od hrvatskih nogometaša s puno veza u svijetu nogometa, ponosno nosi grb FIFA-inih legendi, aktivan je na mnogim poljima pa je već dokazao svoju sposobnost.

Iza njih navodno čvrsto stoji slavni Zvonimir Boban, bivši drugi čovjek FIFA-e, a i sama legenda Dinama.

Uz sve to na razne pozicije u klubu mogli bi doći bivši igrači, Tomo Šokota, Jerko Leko i Silvio Marić, a navodno se želi nekad u budućnosti uključiti i Milana Badelja, također bivšeg igrača Dinama i viceprvaka svijeta s Hrvatskom 2018. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider