Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajno se snašao

Osporavani Vatreni zabio golčinu: Iznenadio sjajnim potezom i raketom pod gredu

Hrvatski lijevi bekovi dolaze u reprezentaciju nakon sjajnih izdanja u klubovima.

Dario Melnjak (Foto: Screenshot/Sportklub) (Foto: Screenshot/Sportklub)

Izbornika Zlatka Dalića uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatska – Mađarska može veseliti golgeterska forma njegovih – lijevih bekova.

Nakon što je Borna Barišić izvrsno pogodio iz slobodnjaka za Glasgow Rangerse, u strijelce se podjednako atraktivnim zgoditkom upisao i Rizesporov Dario Melnjak.

gol expired Hrvatski trener u Bundesligi niže pobjede: Šokirao Kovača, pa se izvukao iz nezgodne pozicije divider

Melnjak se našao izvan svoje prirodne pozicije lijevog bočnog – primio je loptu kao najistureniji igrač, sjajnim okretom riješio se čuvara i desnom nogom poslao neobranjivu raketu pod gredu gola Trabzonspora. 

Gol kakav rijetki očekuju od lijevog beka možete pogledati OVDJE.

Pozivanje Melnjaka podiglo je dosta sumnji jer jake argumente za mjesto na popisu ima i Lilleov Domagoj Bradarić, ali nakon ove golčine Melnjak je ipak pokazao da nije bez razloga dio Vatrenih za utakmice protiv Mađarske i Walesa.

Ivana Habazin i Claressa Shields (Instagram) Amerikanka promijenila priču kad je vidjela snimku: Ipak je stala uz Ivanu divider

Naravno, Dalić će od njega više očekivati tradicionalne bekovske kvalitete, ali svakako nije naodmet ni ako može ovako pogoditi i protiv Mađara i/ili Velšana. Vidjet ćemo hoće li Barišić ili Melnjak dobiti prednost u Dalićevim planovima, ali zasigurno je dobra vijest da dolaze u reprezentaciju u dobrom raspoloženju.

Na žalost po Rizespor, Melnjakov pogodak za vodstvo do kraja su poništili Sorloth i Nwakaeme, koji je Trabzonsporu donio pobjedu u sudačkoj nadoknadi.

Mateu Lahoz, Gerard Pique i Lionel Messi (Foto: AFP) Barcelona na nogama zbog spornog crvenog kartona: Kontroverzni sudac opet razbjesnio Kataloniju divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider