Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa tko će igrati?

Leko na sto muka: Još jedan prvotimac Hajduka upitan za derbi na Maksimiru?

U nedjelju od 15 sati Dinamo i Hajduk igraju derbi SuperSport HNL-a na Maksimiru.

Ivan Leko (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Gomilaju se problemi za Hajduk pred najveći derbi hrvatskog nogometa protiv Dinama u Zagrebu. Trener Ivan Leko sigurno neće imati osam igrača na raspolaganju, a utakmica je upitna za još jednog prvotimca, Darija Melnjaka.

Melnjak je susret protiv Gorice (2:1) na Poljudu propustio zbog viroze i visoke temperature, ali prema posljednjim informacijama iz Splita, nije posve sigurno da će biti spreman za derbi. Danas nije trenirao sa suigračima, već po posebnom programu, javlja Dalmatinski portal.

Otprije je bilo poznato da neće biti Lovre Kalinića i Josipa Eleza do kraja sezone, ali u posljednjih nekoliko tjedana ozljede su poharale Poljud. Redom su otpadali Emir Sahiti, koji je zaradio ozljedu u susretu protiv Rijeke, Anthony Kalik, Lukas Grgić i Toni Borevković, a pred utakmicu s Goricom otpao je Chidozie Awaziem.

Joško Gvardiol RB Leipzig objavio fotografiju Joška Gvardiola i usput bocnuo Real Madrid divider

Branič je zaradio ozljedu lože i neće ga biti neko vrijeme, a nakon Gorice iz liječničke službe stigla je još jedna loša vijest za Leku – otpao je Dominik Prpić. Mladi branič osjetio je bolove u 30. minuti dvoboja, ali stisnuo je zube i odradio utakmicu do kraja.

Ni njega neće biti tri tjedna, a da stvari budu još gore po Leku, vrlo vjerojatno neće moći računati na nabrojanu osmorku ni za utakmicu Kupa protiv Osijeka. Naravno, pod upitnikom je još i Melnjak…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider