Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I nije jedini

Zadnja utakmica za klub kakvu bi svaki igrač poželio: ''Svi su nas otpisali, nadam se da ću otići s trofejem''

Lijevi bek Tottenhama Danny Rose želi nezaboravan kraj ako finale Lige prvaka bude njegova posljednja utakmica za klub.

Danny Rose i Erik Lamela (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Spursi su rezervirali svoje mjesto u najvećoj klupskoj utakmici u europskom nogometu čudesnim polufinalnim preokretom protiv Ajaxa, gdje su se uspjeli oporaviti od ukupnog deficita od 3:0 na poluvremenu.

Za neke igrače Tottenhama to će vjerojatno biti posljednja utakmica u dresu kluba iz sjevernog Londona. Jedan je od njih i Danny Rose, čija je budućnost neizvjesna nakon što je bio slobodan napustiti klub još prošlo ljeto, ali ponovno se ustalio kao prva Pochettinova opcija na lijevom beku.

Što god se dogodilo, finale Lige prvaka stvarno bi moglo biti njegova posljednja utakmica za Tottenham, kao i za Christiana Eriksena i Tobyja Alderweirelda, koji još nisu uspjeli dogovoriti nove ugovore.

Saša Lugonjić (Foto: GOL.hr) Pregled najuzbudljivije sezone Lige prvaka: Ovo se dogodilo tek drugi put u povijesti divider

''Ako to bude slučaj i ako moja posljednja utakmica za Tottenham bude protiv Liverpoola, nadam se da ću otići s trofejem'', izjavio je Rose te nadodao:

''To je finale Lige prvaka, tako da individualne stvari trebate ostaviti po strani i na prvo mjesto staviti klub. I to ćemo učiniti. Shvaćamo da imamo priliku ispisati povijest.''

Spursi su četiri puta ove sezone bili pet minuta ili manje od ispadanja iz natjecanja, dva puta u grupnoj fazi i dva puta u nokaut-fazi. Također, bili su autsajderi veći dio sezone i opet će to biti slučaj u Madridu, kada igraju protiv Liverpoola, koji bi mogao osvojiti naslove Premierlige.

''Ako se vratite na utakmicu s Barcelonom, svi su nas otpisali, svi su nas otpisali protiv Cityja, svi su nas otpisali prošlog tjedna protiv Ajaxa. Sada se nalazimo u finalu Lige prvaka i moramo nastaviti vjerovati'', zaključio je Rose.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider