Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poduža objava

Danijel Subašić se oglasio o spornom slavlju: ''Poštujem Dinamo, rivalstvo da, mržnja ne''

Vratar Hajduka Danijel Subašić oglasio se na Instagramu o svemu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka Marko Livaja i Danijel Subašić prijavljeni su Disciplinskom sucu HNS-a zbog pjevanja pogrdne navijačke pjesme o Dinamu u jednom noćnom klubu u Splitu nakon maksimirskog derbija u kojem je Hajduk slavio kod najvećeg rivala.

Navijači Hajduka su bili oduševljeni u toj mjeri da su igračima priredili spontani doček u zračnoj luci i ispred Poljuda, a neki igrači su slavlje nastavili u jednom noćnom klubu. Na udaru se prvo našao Livaja jer je on u dva navrata sudjelovao u pjevanju stihova ''Mrzim Dinamo, srpsko ime to'', a onda i Danijel Subašić nakon snimke iz noćnog kluba.

Mnogi su jučer nasjeli na navodnu Livajinu objavu s lažnog profila, ali se zato tijekom noći o svemu oglasio srebrni Vatreni iz Rusije, Danijel Subašić.

gol expired Marko Livaja i Danijel Subašić prijavljeni disciplinskom sucu lige: Očekuje ih kazna? divider

''Najveći hrvatski derbi Dinamo - Hajduk, velika pobjeda Hajduka 0:2. Odlična utakmica, atmosfera vrhunska, Hajduk nikad s manje prekršaja u derbiju (4) dominirao u igri i velikom borbom stigao do velike pobjede.

Protiv Dinama koji igra Europsku ligu i koji je po kvaliteti jedna od najboljih ekipa lige. Svaka čast Bili. Velika fešta je bila ispod tribine gdje su naši navijači došli u velikom broju i ista takva atmosfera se preselila u svlačionicu i na nas doček u Split gdje je sve bilo vrhunski i veličanstveno.

Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše i snimale nas i podijelili te video klipove i prodali se za (200 do 500kn) i tu je počelo sve ovo gore navedeno da se neistine i ne priča o Hajduku koji se stabilizira, koji se diže, koji je u lovu na oba trofeja, koji ima pozitivu u klubu i oko njega sa svojim navijačima.

Da mi igrači širimo govor mržnje. Ne sjećam se da sam imao mikrofon i da sam na njega pjevao pogrdne pjesme i širio mržnju. RIVALSTVO DA, ALI MRŽNJA NE!! Svaki klub u HNL-u od mene ima veliki respekt prema svojim djelatnicima, igračima, navijačima tako i Dinamo. Ako sam ja svojim neprimjerenim ponašanjem (pjevanjem ili pjevanjem sebi u bradu) nekog uvrijedio, nije mi to bila želja ni cilj! Moj Hajduče, hvala za nedjeljnu romantiku i pobjedu u derbiju'', napisao je Suba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider