Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Taman se oporavio

Je li moguće?! Olmo poslije dva mjeseca muke s ozljedama spreman čekao nastavak Bundeslige pa saznao da neće igrati protiv Mainza

Poslije 14 propuštenih utakmica od rujna do danas, Dani Olmo će morati još malo pričekati povratak na travnjake...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši Dinamov igrač Dani Olmo doista nema sreće, poslije 14 propuštenih utakmica ove sezone zbog ozljeda mišića saznao je kako je pozitivan na Covid-19 i nažalost propustit će start druge polovice Bundeslige i okršaj svog Leipziga protiv Mainza u 18. kolu.

Sjajni španjolski reprezentativac nije igrao od druge polovice rujna do kraja studenog zbog puknuća mišića, zatim ga nije bilo od kraja studenog pa cijeli prosinac, zbog ponovljene iste ozljede i morat će pričekati svoju petu utakmicu ove sezone još malo zbog koronavirusa.

gol expired Barcelona pripremila razočaravajuću svotu za transfer Danija Olma, prelazi li na spektakularan plan B? divider

Olmo se službeno oporavio sedam dana poslije zadnje utakmice njegovih u Bundesligi uoči zimske mini stanke, za Božić je dobio zeleno svjetlo za igranje nogometa od liječnika, međutim kako nogometa više nije bilo u rasporedu do sljedećeg vikenda u Njemačkoj, otišao je na odmor, proveo se s bratom i prijateljima, trenirao i o tome izvještavao na Instagramu, međutim četiri dana uoči, eto službenog povratka na travnjake, dobio je loše vijesti:

"Nažalost, pozitivan sam na Covid-19, ali sve je u redu. Vraćam se čim prije, hvala na podršci“, objavio je nogometaš Leipziga.

Danija se nedavno spominjalo kao veliku želju Xavija u Barceloni, međutim teško će ga sad kupovati jer je njegova tržišna vrijednost i dalje visoka, a životopis mu je dosta siromašan u zadnje vrijeme s obzirom na to da je u tekućoj sezoni odigrao samo četiri utakmice u ligi i još dvije u LP-u.

gol expired Xavijeva slagalica: Legenda u svojoj Barci želi četiri nova imena, među njima i jednog dinamovca divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider