Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa što je njima?

Barcelona pripremila razočaravajuću svotu za transfer Danija Olma, prelazi li na spektakularan plan B?

Dani Olmo se već nekoliko mjeseci povezuje s transferom u neki od velikih europskih klubova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Približava se početak zimskog prijelaznog roka, utakmica je sve manje, pa su sportski portali diljem Europe fokus prebacili na uvijek zanimljivo tržište nogometaša. Jedno od imena koje se stalno spominje je i ono bivšeg Dinamova nogometaša Danija Olma.

Reprezentativac Španjolske se još od ovog ljeta povezuje s povratkom u svoju matičnu Barcelonu, a sada je opet tako, uz navodni visoki palac gore trenera Xavija.

No informacije koje dolaze iz Barcelone su proturječne jer s jedne s strane klub se nalazi u teškoj financijskoj situaciji, a s druge želi dovesti neka poznata imena, poput Torresa i Sterlinga iz Manchester Cityja ili Olma iz Leipziga.

gol expired Inter užurbano traži zamjenu za Ivana Perišića, odlazi već ove zime? divider

El Nacional je objavio, a prenijeli su mnogi, kako je Barca za Olma spremna izdvojiti tek 30 milijuna eura. Nije posve jasno o kakvom bi se poslu ovdje radilo jer to je tek polovica cifre koju je njemački klub od Barce tražio prošlog ljeta.

Ako se radi o istinitoj informaciji, bit će to veliko razočaranje za Olma, koji sanja povratak kući. No engleski su mediji pisali još prošlog mjeseca kako je postoji plan B za Katalonca, a to je Manchester United.

U međuvremenu je klupu Uniteda preuzeo Ralf Ranganick, pa su se neke stvari možda i promijenile, no bogati engleski klub također ne bi bio loša opcija za nastavak Danijeve karijere, a s nekim zvučnijim transferom bio bi zadovoljniji i Dinamo, kojem pripada određeni postotak od budućeg transfera Olma.

Najbolji golovi u Prvoj HNL u prošloj sezoni

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider