Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće produžiti ugovor?

Inter užurbano traži zamjenu za Ivana Perišića, odlazi već ove zime?

Trener Intera zahtijeva pojačanje na lijevom krilu već ove zime.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S prvim danom nove, 2022. godine Ivan Perišić može pregovarati s novim klubom jer mu 30. lipnja istječe ugovor s milanskim Interom.

Nerrazuri su svjesni da će teško zadržati hrvatskog nogometaša koji po svemu sudeći neće produžiti ugovor, tako da su krenuli u potragu za lijevim krilom, glase posljednje informacije iz talijanskih medija.

Prva želja je srpski nogometaš Filip Kostić koji će, kako piše talijanski Tuttomercato, napustiti Eintracht Frankfurt na kraju aktualne sezone kao slobodan igrač. Međutim, trener milanskog sastava Simone Inzaghi ne želi čekati do ljeta, on bi volio vidjeti pojačanje na lijevom krilu već ove zime.

Svakako bi bio najsretniji da Perišić ostane, ali sve zapinje na plaći. Čelnici milanskog kluba prvotno su mu ponudili tri milijuna eura godišnje plaće što je u usporedbi sa sadašnjim ugovorom koji je težak pet milijuna, ipak premalo.

gol expired Nezadovoljni dinamovac najavio odlazak s Maksimira: "Posljednji ples, gotovo je..." divider

No nedavno je stigla nova, bogatija ponuda prema kojoj bi s bonusima mogao zaraditi do četiri milijuna eura godišnje, ali čini se da dogovora još uvijek nema.

Razlog više za zadovoljstvo čelnika Hajduka, ali i nekolicine klubova iz Bundeslige i Premiershipa...

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider