Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
kraj u Dinamu?

Nezadovoljni dinamovac najavio odlazak s Maksimira: "Posljednji ples, gotovo je..."

Marko Tolić je vidno nezadovoljan statusom u Dinamu i mogao bi otići.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marko Tolić je 2020. godine stigao u Dinamo iz Lokomotive, najavljen je kao budućnost maksimirskog kluba, ali više sjedi na klupi nego što igra.

Tolić je, prema mnogima, sjajan igrač i ima kvalitetu za Dinamov dres, ali iz nekog razloga ove sezone je upisao tek 16 nastupa i većinom je ulazio s klupe.

gol expired Ovo je statistički 11 najboljih u HNL-u: Livaković na golu, Hajduk s najviše predstavnika divider

Kod trenera Damira Krznara nije se previše naigrao. Bivšem strategu Modrih neki su zamjerali da ima manjak povjerenja u Tolića, a čini se kako se pod novim trenerom Željkom Kopićem nije previše toga promijenilo iako je Kopić preuzeo momčad tek nedavno.

Zbog svega toga neko se vrijeme priča kako je ovaj 25-godišnji ofenzivni veznjak navodno već na izlaznim vratima Maksimira jer je nezadovoljan statusom u klubu.

gol expired Derbi Hajduk – Dinamo odigrat će se sa sedam mjeseci zaostatka?! Evo kako stoje stvari divider

Tim glasinama u prilog ide i njegova objava na Instagramu nakon posljednje utakmice u sezoni.

''Last dance (posljednji ples)'', napisao je Tolić te dodao još nekoliko hashtagova koji sugeriraju odlazak, poput ''the end" (kraj).

Dodao je i ''wolves'' (vukovi), no nije jasno na što točno misli.

Je li Tolić uistinu izgubio strpljenje ove jeseni te već pronašao neko sretnije rješenje za nastavak svoje karijere mogli bi saznati u prvim danima prijelaznog roka.

Tolić je nakon početaka u Dinamo obišao nekoliko klubova Zagreba i okolice - igrao je za Croatiju Sesvete, NK Sesvete, Lokomotivu, Lučko i Goricu, da bi se vratio na Maksimir.

"Neopisivo sam sretan što sam došao pred ostvarenje dječačkih snova. Znate svi da sam bio dio sustava Dinama gotovo šest godina, a kada kao dijete hodate ovim stadionom na treninge, onda razmišljate samo o tome da ćete jednog dana zaigrati za prvu momčad. Ovim potpisom došao sam na milimetar od toga i zahvaljujem se svima koji su mi pomogli na tom putu. Od moje obitelji, bivšeg kluba i suigrača te vodstva Dinama, koji su mi ukazali povjerenje. Siguran sam kako ih neću razočarati", rekao je Tolić za službenu stranicu Dinama.

Dolaskom Damira Krznara na klupu Dinama izgubio je minutažu u modrom dresu, ali nije dobio ni povjerenje kod Željka Kopića u nekoliko zadnjih utakmica pod njegovim vodstvom.

Tolić je u Lokomotivi bio jedan od najboljih igrača, i to u sezoni u kojoj su Lokosi završili na drugom mjestu. Vidio je iskorak u dresu Dinama, ali nije se nadao da neće nikako igrati u prvih 11.

Vezan je ugovorom s Dinamom do 2025. godine, a prema Transfermarktu vrijedi 1,5 milijun eura. Za Lokomotivu je upisao 37 nastupa, 14 golova i pet asistencija, a za Dinamo je u 45. nastupa, s duplo manjom minutažom nego u Lokomotivi, upisao šest golova i dvije asistencije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider