Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
debi u važnoj utakmici?

Olmo se i službeno pridružio Leipzigu: Dobio broj i objasnio zašto je izabrao njemački klub

Olmo je stavio potpis na ugovor s vodećom momčadi Njemačke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dani Olmo i službeno je postao članom RB Leipziga, objavila je vodeća momčad Bundeslige. U novom klubu Olmo će nositi broj 25, a potpisao je do 2024. godine.

"Primijetio sam Leipzigov uspješan put posljednjih godina. To je mlad i atraktivan klub koji me uvjerio svojom filozofijom razvoja mladih igrača i davanjem povjerenja istima. Želim što prije upoznati momčad, doprinijeti svojim kvalitetama, pomoći da ostanemo visoko na ljestvici i budemo uspješni u svim natjecanjima", rekao je Olmo za klupsku internetsku stranicu.

gol expired Ovako su Norvežani predstavili Červara uoči utakmice: "Skandalozan trener, rasizam, prijetnje…'' divider

Klub je Olma predstavio kao "dragulja u veznom redu", igrača sjajne tehnike i pozicijske fleksibilnosti. Dodaju da neće konkurirati za sljedeću utakmicu protiv Eintrachta, ali da se od ponedjeljka pridružuje treninzima.

Nakon Eintrachta, Leipzigu slijede dvije vrlo važne utakmice - doma protiv Borussije Mönchengladbach, četvrte momčadi lige koja zaostaje pet bodova, pa gostovanje kod trenutačno drugoplasiranog Bayerna koji kasni četiri boda za Leipzigom.

gol expired Ivan Klasnić oduševio čestitkom Kaubojima: ''Kao da nije dosta što mi je bubreg otkazao…'' divider

Između dva teška bundesligaška izazova Leipzig će se sastati s Eintrahctom i u Kupu. Vidjet ćemo hoće li u nekom od tih važnih susreta Olmo dočekati priliku za debi.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider