Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
atmosfera kao na utakmici

Nestvarne scene na dočeku najtrofejnijeg nogometaša svih vremena u Sao Paolu!

Dani Alves stigao je u brazilski Sao Paolo, gdje ga je na dočeku došlo pozdraviti nekoliko tisuća navijača.

Dani Alves u gomili navijača (Screenshot)

Najtrofejniji nogometaš svijeta Dani Alves stigao je u Sao Paolo, gdje će nastaviti svoju nevjerojatnu karijeru, u kojoj je do sada osvojio čak 40 trofeja! Brazilac je sa Sao Paolom potpisao ugovor do prosinca 2022. godine.

Na njegovu dočeku u rodni Brazil stigle su tisuće navijača Sao Paola, koji su stvorili nevjerojatnu atmosferu, koja je, kako se moglo i pretpostaviti, postala viralni hit na društvenim mrežama.

Dani Alves (Foto: AFP) Najtrofejniji nogometaš svih vremena Dani Alves šokirao odabirom novog kluba divider

Mnogi vjeruju da se Dani Alves odlučio za Sao Paolo kako bi u svoju kolekciju trofeja, kojih ima 40, dodao jedina dva trofeja koji mu nedostaju iz svih liga u kojima je nastupio. Riječ je naravno o prvenstvu Brazila, ali i kontinentalnom natjecanju Copi Libertadores.

Sao Paolo trenutačno je peti na ljestvici tamošnjeg prvenstva Brasileirao, s osam bodova zaostatka za vodećim Santosom. Dani Alves u svom će novom klubu nositi broj 10 na leđima, što je prilično neuobičajeni broj za nekog tko igra na poziciji desnog beka...

Recimo i da je Dani Alves do sada igrao tek u Bahiji kada je Brazil u pitanju, odakle se 2003. godine otisnuo za Europu, točnije Sevillu.

Urnebesni Dani Alves "kopirao" Brozovića i pritom molio svece za promašaj Messija Dani Alves moli za promašaj Messija (Foto: AFP) Dani Alves moli za promašaj Messija (Foto: AFP) Dani Alves moli za promašaj Messija (Foto: AFP) +2 Dani Alves moli za promašaj Messija (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider