Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dani, nikad se nemoj mijenjati

Urnebesni Dani Alves "kopirao" Brozovića i pritom molio svece za promašaj Messija

Dani Alves proglašen je najboljim igračem polufinalnog susreta Copa Americe između Brazila i Argentine.

Galerija Dani Alves moli za promašaj Messija (Foto: AFP) Dani Alves moli za promašaj Messija (Foto: AFP) Dani Alves moli za promašaj Messija (Foto: AFP) +2 Dani Alves moli za promašaj Messija (Foto: AFP)

Nogometaši Brazila plasirali su se u finale Copa Americe nakon što su u polufinalu s 2:0 slavili protiv Argentine. Pogotke su postigli Gabriel Jesus i Firmino, no junakom utakmice proglašen je Dani Alves, desni bek brazilske reprezentacije. 

On je, iako mu je 36 godina na leđima, odigrao maestralan susret, u kojem je praktički napravio sve za prvi gol Brazila, kojim je otključana argentinska obrana. 

Dani Alves je nakon susreta proglašen najboljim igračem istog, a internet je osvojio ekscentričnim ponašanjem za vrijeme utakmice. U jednom trenutku susreta Argentina je izborila slobodni udarac u obećavajućoj poziciji, a Lionel Messi se pripremao izvesti ga. 

Poznavajući ga iz dana kada su zajedno nosili dres Barcelone, Dani Alves se kleknuo iza živog zida koji su složili njegovi navijači, te na pomalo čudan način počeo moliti / zazivati da njegov bivši klupski suigrač promaši.

Vjerujemo da se Alves našao iza živog zida s namjerom da blokira eventualni pokušaj Messijevog udarca ispod njega, kao što je to u nekoliko navrata radio Marcelo Brozović ove sezone, te čak i uspio u toj namjeri. 

Njegove gestikulacije i izrazi lica postali su momentalno viralni. U našoj galeriji pogledajte zašto...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider