Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljutit je na njih, ali...

Damir Mišković odgovorio na pitanje Dnevnika Nove TV je li mu drago što je Dinamo ispao iz Europske lige

Reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja porazgovarao je s predsjednikom Rijeke Damirom Miškovićem.

U uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige Rijeka nije uspjela doći do čuda protiv Lillea, pokleknula je u produžecima i na koncu je francuski predstavnik otišao u grupnu fazu ovog natjecanja.

Predsjednik Rijeke Damir Mišković nije bio pretjerano nezadovljan takvim raspletom, a u razgovoru za Dnevnik Nove TV osvrnuo se na nedavni odlazak s Armadom na južnu tribinu Maksimira odakle je gledao utakmicu Dinamo - Rijeka. Povod je bio naprasni odlazak Sergeja Jakirovića s Kvarnera u tabor Modrih.

"Moja poruka je bila ta koja je bila, da se to na neki način ne smije dešavati bez razgovora između klubova", rekao je Mišković i otklonio špekulacije da je to napravio kako bi se dodvorio navijačima Rijeke.

"Ja imam podršku navijača i sa tim i bez toga. Nisam išao tamo da se dodvorim navijačima, ja se nemam kome dodvoravati. Navijači Rijeke i ja živimo 11 i pol godina u odnosima koji su normalni. Koji put su oni zadovoljni, koji put nisu, pa mi onda kažu s čime nisu zadovoljni, a ja pokušavam sve najbolje da napravim za klub Rijeku i za svih nas. To nije bilo nikakvo ulizivanje bilo kakvim navijačima nego način na koji sam htio pokazati Dinamu da baš nisam bio zadovoljan kako se sve to odvijalo oko Jakirovića. Da su me zvali, ja ga ne mogu zaustaviti. Da smo pričali, ja ga ne mogu zaustaviti."

Na pitanje reportera je li mu bilo drago kad je vidio da je Dinamo izgubio u Pragu sa 4:1 predsjednik Rijeke je odgovorio:

"Nije mi drago, ne može nikome biti drago. Mi moramo misliti o hrvatskom koeficijentu, kako god se klub zvao i bez obzira da li ga ja volim ili ne."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider