Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DINAMO ISPAO

Damir Krznar: "U svlačionici je muk, danas smo žalosni, a sutra ponosni"

Trener Dinama je najavio napad na dvostruku krunu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu uspjeli prirediti novo iznenađenje. Nakon domaćeg poraza 0:1, Modri su u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige poraženi na gostovanju kod Villarreala sa 2:1 ostavši bez plasmana u polufinale.

Golove za Žutu podmornicu zabili su Paco Alcacer (36) i Gerard Moreno (43), dok je gol za Dinamo postigao Mislav Oršić (75).

gol expired Livaković ponosan: ''Nekad smo gledali samo kako što manje primiti, a sad…'' divider

''U samoj pripremi utakmice smo znali da neće biti lagano, pokušali smo izdržati u toj defanzivi, prvi dio nije bio dobar i procurili smo. Žao mi je za drugi gol, a ne tako za prvi. U tih 10 minuta razlike još smo živjeli u tom prvom golu'', rekao je Krznar pa nastavio:

''Nedostajala nam je agresija, uvijek su nalazili igrača viška, to je Villarreal, mogli smo bolje, danas samo žalosni, a sutra ponosni. U svlačionici je muk, odradit ćemo sastanak prije puta u Zagreb, ne smiju biti tužni. Krenuli smo u drugom dijelu preko centra, ukrali smo tu loptu preko Majera, da smo tu zabili za 2:1 tko zna što bi bilo'', dodao je trener Dinama i zaključio:

gol expired Kapetan Ademi: "Napravili smo dobru stvar za hrvatski nogomet, sada idemo po HNL i Kup" divider

''HNL je nama najbitnije natjecanje, sutra se vraćamo, u nedjelju je utakmica i nemamo puno vremena za živjeti u porazu. Napadamo Istru i tako redom.''

Je li VAR oštetio Dinamo kod prvog gola?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider