Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon povijesne sezone

Livaković ponosan: ''Nekad smo gledali samo kako što manje primiti, a sad…''

Livaković je bio ponosan na svoju momčad nakon Villarreala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dominik Livaković nekoliko je puta sjajno obranio prilike igrača Villarreala, ali dvaput ipak nije mogao ništa – Žuta podmornica prošla je dalje pobjedom 2:1.

''Drugo poluvrijeme nismo imali što izgubiti, htjeli smo odigrati muški 45 minuta, pa što bude. Možda na kraju da je nešto ušlo, ali nije išlo. Ponosni smo na sve što smo napravili'', rekao je Livaković za Arenasport.

Villarreal je nemilosrdno iskoristio pogreške Dinama.

gol expired Sporna situacija: Je li VAR prije dodavanja lopte Morena povukao crte i oštetio Dinamo? divider

''Pa da, mislim da je Albiol sa stoperske pozicije došao do gola, ali nemam što kome zamjeriti, dečki su dali sve od sebe'', rekao je, pa usporedio Dinamo nekad i sad. Dao je svoje mišljenje na pitanje gdje Dinamo stoji na nogometnoj karti Europe.

Je li VAR oštetio Dinamo kod prvog gola?

Ukupno glasova:

''Mislim da dobro stojimo. Ovo je bila utakmica protiv ozbiljne ekipe s ozbiljnim trenerom. Puno je bolje nego ranije u Ligi prvaka, ne zadnju sezonu nego ono ranije, kada smo gledali samo kako ćemo što manje primiti'', zaključio je.

gol expired Kapetan Ademi: "Napravili smo dobru stvar za hrvatski nogomet, sada idemo po HNL i Kup" divider

Svoje dojmove podijelio je i strijelac jedinog gola Mislav Oršić.

"Nažalost, ovo je kraj. Svi smo tužni, ali moramo se pripremiti za prvenstvo i kup. Nismo se snašli u zamisli trenera u početku, dosta lako su dolazili u našu polovicu, u drugom je sve to bilo bolje, uzeli smo im par lopti i malo pomalo smo polovili konce, ali nije išlo", rekao je.

Nakon njegova gola Villarrealu nije bilo svejedno.

"Pa nije, i oni su se izmorili, šteta što nismo mogli duže držati loptu da oni malo više trče jer baš i nemaju toliko agresivne igrače, ali što je tu je. Ovo su utkamice na najvišem nivou, teško se pripremiti za to i teško je igrati takve utakmice. Lako je isplanirati, ali provesti sve to...", rekao je krilni napadač Modrih.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider