Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
12. gol u sezoni

Prvo ga je zasjenio u izravnom okršaju, a sada možda i ostavio bez playoffa: Hrvat opet ispred Ibre?

Hrvatski veznjak Damir Kreilach vjerojatno je osigurao playoff u MLS-u sa Real Salt Lakeom.

Damir Kreilach (Screenshot)

Četiri utakmice u nizu bez pobjede zabrinule su navijače Real Salt Lakea jer njihov je klub mogao ispustiti šestu poziciju u Zapadnoj konferenciji, posljednjoj koja vodi u playoff.

No pobjeda je stigla u pravom trenutku. New England je pregažen s 4:1 i sada je Real na korak do ulaska u playoff ispred Ibrina LA Galaxjya koji ima četiri boda manje. Salt Lake ima utakmicu do kraja regularnog dijela sezone (za dva dana u Portlandu), a Galaxy dvije.

Golovima se vratio i naš Damir Kreilach koji ih je u 32 odigrane utakmice postigao čak 12. Zabio je posljednji gol za svoju momčad kada je glavom skrenuo loptu u mrežu. Suci su provjeravali naknadno je li bio u zaleđu, ali je gol opravdano priznat.

''Danas smo svi bolji nego protiv Portlanda, nismo bili zadovoljni našim izdanjem. Od početka smo htjeli pokazati najbolje od nas. Danas smo napravili veliki korak. Bravo za navijače. Na kraju krajeva, sada je sve na nama u utakmici u Portlandu, samo moramo ovako nastaviti'', rekao je novinarima nakon utakmice rođeni Vukovarac.

S Damirom smo nedavno napravili i intervju u kojem nam je otkrio kako se snašao u SAD-u nakon odlaska iz berlinskog Uniona te se sjetio vrhunca dosadašnjeg dijela sezone – postizanja hat-tricka protiv LA Galaxyja Zlatana Ibrahimovića kada je zasjenio i veliku švedsku zvijezdu.
 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider