Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imaju puno prigovora

Dalmatinski niželigaš nezadovoljan suđenjem: "Hoće li se ikad ovakvi tipovi maknuti iz nogometa"

Jadran LP je nezadovoljan suđenjem na utakmici protiv Kustošije.

Jadran LP (Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix)

Jadran LP je poražen na gostovanju kod Kustošije (1:0) u sklopu SuperSport 2. NL, jedini pogodak zabio je Šroler iz kaznenog udarca, a gosti iz Dalmacije imali su dosta prigovora na suđenje.

Tvrde kako je jedini pogodak na utakmici pao iz dvojbenog jedanaesterca, a u 74. minuti susreta isključeni su im trener Mišo Krstičević te njegov pomoćnik Jure Karamatić.

Pločani su nezadovoljstvo izrazili priopćenjem na službenoj Facebook stranici koje prenosimo u cijelosti:

"Jadranaši su danas izgubili 1:0 kod izravnog konkurenta Kustošije, pogodak su zabili iz, u najmanju ruku dvojbenog jedanaesterca.

Ne volimo pričati o suđenju, to smo u dvije sezone SuperSport Druga NL spomenuli možda 2-3 puta, stalno smo govorili da je suđenje u ovoj ligi puno bolje nego u onoj “staroj” 3.HNL, međutim posljednji događaji nas tjeraju da se oglasimo ovim putem jer očito kod nadležnih ne pije vode.
Žalili smo se na perfidno suđenje Ivana Čužića u Hrvacama, međutim očito nadređeni nisu čuli.

Uobičajenim načinom pauzirao je kolo-dva, otišao u Siget na utakmicu Hrv. Dragovoljac - Marsonia i nastavio po istom ritmu.
Danas je na scenu stupio drugi po redu, Marko Cestarić, sudac koji se nažalost može pohvaliti da je nekad sudio 1.HNL.Razumijemo da neki klubovi u ovoj ligi više od nas pretendiraju na viši rang, međutim način na koji se sve ovo radi nije u redu.

Draga gospodo, naša grupa od 26 ljudi je krenula na put dan prije utakmice kao i u 90% gostujućih utakmica u sezoni, trudimo se kao klub visoke organizacije priuštiti našim momcima vrhunsku pripremu za utakmicu, tu se potroše skoro 3 dana i za naše prilike dobar dio financijskih sredstava, da bi neki nadobudan tip sve to poništio za 90 minuta njegovog performansa.

Hoće li se ikad ovakvi tipovi maknuti iz nogometa, hoće li doći pošteniji i pitamo se jesu li i u trećem rangu natjecanja potrebni inozemni suci da bi se stvorio pošteni prvak ove lige?", stoji u priopćenju Jadrana.

Exequiel Palacios i Xabi Alonso Riješeno pitanje godine: Najtraženiji trener Europe otkrio što je odlučio, Bayern i Liverpool izvisili divider

Ultras Vinkovci FOTO Navijači Cibalije poslali poruku HNS-u: Mnogi vjernici su ljuti zbog ove odluke divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider