Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadovoljan i Nagelsmann

Dalićev kandidat oduševio u 1. kolu Bundeslige: "Bayernova potraga za desnim bekom je izgleda završila"

Je li Ivan Stanišić dugoročno rješenje i za reprezentaciju?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Minhenski Bayern u novu sezonu krenuo je s malo hrvatskog štiha na desnom beku, 21-godišnjak hrvatskih korijena Ivan Stanišić odigrao je do 82. minute u remiju s Borussijom Monchengladbach na startu nove bundesligaške sezone, kad ga je zamijenio Bouna Sarr, a za svoj nastup dobio je pohvale njemačkih medija.

"Bayernova potraga za desnim bekom mogla bi završiti na Josipu Stanišiću kao unutarnjim rješenjem. Očekuje se da će Stanišić ponovno biti starter u srijedu protiv Borussije u Superkupu,“ piše u tekstu uglednog Kickera.

gol expired Nagelsmannov Bayern kiksao na teškom gostovanju na startu Bundeslige, Dalićev kandidat igrao do 82. minute za Bavarce divider

Isti list dodaje kako bi to moglo značiti kraj za karijeru Boune Sarra u Bayernu, iako ima još tri godine važećeg ugovora, jer ga je Stanišić potpuno zasjenio u planovima novog šefa Juliana Nagelsmanna.

"Općenito sam vrlo zadovoljan Stanijem. Izgubio je loptu u opasnoj situaciji u drugom poluvremenu. Inače je bio jako dobar, dobro se snašao u napadu i dobro se branio. Pouzdan je igrač,“ rekao je na njegovu jučerašnju predstavu novi šef.

gol expired Dominira u prvom sastavu Bayerna i čeka Dalićev poziv. Nijemci bi ga mogli ukrasti divider

Stanišić je vrlo zanimljiv hrvatskoj reprezentaciji, a nedavno je u svim medijima objavljeno kako će zaigrati najprije za našu U-21 vrstu, a to bi ga posljedično odvelo na korak i od angažmana kod Zlatka Dalića.

Hrvatska panično traga za novom opcijom na toj poziciji poslije Šime Vrsaljka, koji se od Mundijala u Rusiji muči s minutažom u klubu i ozljedama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider