Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Orišić i Ćaleta-Car ispali

Dalić u problemima pred Ligu naciju: Kovačić napustio igru zbog ozljede, čeka se više informacija

Ozljeda Matea Kovačića mogla bi pokvariti planove izborniku Zlatku Daliću.

Mateo Kovačić (Foto: Afp)

Chelsea nije uspio pobijediti pred svojim navijačima Nottingham Forest odigravši 2:2 na Stamford Bridgeu, a loša vijest za hrvatsku nogometnu reprezentaciju je ozljeda Matea Kovačića, zbog koje je u 43. minuti bio prisiljen napustiti travnjak.

Kovačić je u 41. minuti bez vidljivog kontakta sa suparnikom počeo šepati na desnu nogu, a potom je sjeo na travnjak i nakon ukazane pomoći odlučio izaći s terena.

U tom trenutku gosti su vodili s 1:0 golom Awoniyija iz 13. minute. U drugom poluvremenu je Raheem Sterling postigao dva pogotka (51, 58) i doveo Chelsea u vodstvo, da bi konačnih 2:2 postavio ponovno Awoniyi u 62. minuti.

Sveci službeno idu u Championship

Southampton je prva momčad koja više ne može zadržati status premierligaša. Sveci su i matematički izgubili izglede subotnjim porazom 0:2 na domaćem terenu od Fulhama, za koji su golove postigli Carlos Vinicius (48) i Aleksandar Mitrović (72).

Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car nisu sudjelovali u ovom porazu kojim se Southampton preselio među drugoligaše.

Josip Ergović, predsjednik Nexea Slavonci stvaraju sportskog diva: Gradi se dvorana, a stigao je i slavni Hrvat divider

Dva kola prije kraja Southampton ima 24 boda, osam manje od Evertona koji trenutačno drži spasonosnu 17. poziciju.

Veliki korak prema plasmanu u Ligu prvaka napravio je Mancester United koji je na Old Traffordu svladao Wolverhampton s 2:0. Strijelci za 20. pobjedu Uniteda u ovoj sezoni Premier lige bili su Martial (32) i Garnacho (90+4).

Slavlje igrača Hajduka Hajduk rutinski do pobjede protiv nemoćnog Osijeka: Četvrto slavlje zaredom za Splićane protiv Slavonaca divider

Manchester United ima 66 bodova, isto koliko i trećeplasirani Newcastle United koji je u subotu odigrao 2-2 na gostovanju u Leedsu. Petoplasirani Liverpool ima 62 boda, a Tottenham je ostao na 57 bodova nakon poraza 2:1 u Birminghamu.

Perišiću Mrvice

Aston Villa je vodila 2:0 golovima Ramseyja (8) i Douglasa Luiza (72), a Harry Kane je uspio samo ublažiti poraz u 90. minuti iz kaznenog udarca.

Ivan Perišić je ušao u igru u 90. minuti, ali nije uspio utjecati na konačan rezultat.

Aston Villa se bodovno izjednačila s Tottenhamom i došla na sedmo mjesto koje vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider